Jump to content

Kukson

Użytkownik
  • Content Count

    171
  • Joined

  • Last visited

  • Time Online

    11d 7h 50m 14s

Community Reputation

40 Nowicjusz

2 Followers

About Kukson

  • Rank
    ...
  • Birthday 01/15/1998

Informacje o Profilu

  • Nick
    Kukson
  • Płeć
    Mężczyzna
  • Gram na
    NewDiabloMod CS:GO
  • Steam Custom URL
    c9kukson

Recent Profile Visitors

2,158 profile views

  1. Kukson

    Vip bez 110 hp.

    bardzo ciekawa zmiana pomysł mi się podoba
  2. Nick: KuksonPowód: low fpsy i czekam na nowe części do kompa.Czas nieobecności: 5-7 dniCoś od siebie:
  3. Nie masz zbyt dużo godzin na dd2 wiec raczej jesteś nowym graczem. Posiadasz jeszcze rangę strażnika na jailbreak wiec sądzę że nie będziesz mógł poświęcić tyle samo czasu na dwóch serwerach. Jestem na NIE
  4. @Wercia. TFU nie podoba mi się!!!!! XD
  5. @Wercia. A mine nie i dobrze się z tym czuje xd
  6. @Wercia. TFU nie polecam gracza toxic w chuj. Nie szanuje takich graczy
  7. Trzeba jakoś rozbujać imprezę bo ostatnio same derski tylko tutaj widoczne są a tak być nie może
  8. Czas przygotowania: 20 minut Porcja na 1 osobę SKŁADNIKI: 1/4 piersi z kurczaka 1-2 pieczarek 100-150ml mleczka kokosowego 100ml jasnego bulionu z kurczaka 2 plasterki obranego i cienko pokrojonego galangal'u (tajski imbir) 1 łodyga trawy cytrynowej 2-3 papryczki chilli 3 łyżeczki sosu rybnego 3 łyżki stołowe soku z cytryny/limonki OPCJONALNIE: 3 liście kaffir'u SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: 1. Kurczaka kroimy w kostkę, pieczarki kroimy w plastry a chilli siekamy . 2. Bulion wlewamy do rondelka i wrzucamy do niego kurczaka, pieczarki, rozgniecioną łodygę trawy cytrynowej, galangal i opcjonalnie 3 liście kaffir'u. 3. Gotujemy na małym ogniu do puki aż kurczak się nie ugotuje. 4. Gdy nasz kurczak będzie już ugotowany wyciągamy z rondelka trawę cytrynową i dodajemy nasze mleczko kokosowe. 5. Doprowadzamy zupę wrzenia i gotujemy przez niecała minute około 30s. Później zmniejszamy ogień. 6. Na koniec dodajemy posiekane chilli, sos rybny i sok z cytryny lub limonki i mieszamy zupę dokładnie. 7. Przy podawaniu możemy dodać trochę natki pietruszki do dekoracji. NOTATKA: (BULION MA NIE ZAWIERAĆ MARCHWI, PONIEWAŻ ONA SPRAWIA, ŻE BULION JEST CIEMNY)
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. Guidelines