Skocz do zawartości

turborzeznik

Użytkownik
  • Zawartość

    3
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

  • Czas online

    11m 9s

Reputacja

0 Neutralny

O turborzeznik

  • Tytuł
    Nowy

Informacje o Profilu

  • Nick
    turborzeznik
  • Płeć
    Mężczyzna
  1. turborzeznik

    w ramach szukania problemu, jak wiadomo nie zawsze kazdy program dziala jak powinien
  2. turborzeznik

    aaa ok, dzięki, bo myślałem że mam coś nasrana z ustawieniami itd. już zacząłem kombinować z ustawieniami myszki na pooling rate 500Hz/1000Hz wywaliłem jednak tego nVidia experinece, myślałem że może to przez oprogramowanie razera ale jakiejś różnicy nie widzę.
  3. Siema, mam problem z fpsami raczej dość dziwny. Problem w tym że nie trzymają się na stałym poziomie np. fps_max 300 i fpsy sobie skaczą od 260 do 290 nigdy nie zablokują się na równych 300 pomimo że mocy obliczeniowej na to wystarcza i to spokojnie. Po wpisaniu fps_max 400 sytuacja jest ta sama, z tym że fpsy idą o ok. 100 w górę czyli będą sobie skakać od 360 do 390, analogicznie jest przy fps_max 500, 600 i 700 a nawet 1000, nigdy nie jest tak że wpisując fps_max 300, fpsy zablokują się na 300 i cały czas jest ich 300, z mniejszymi wartościami też próbowałem, też są wahania. np. w Left4Dead2 mam cały czas 299-300fpsów bez jakichkolwiek dropów. w obu przypadkach najwyższe ustawienia graficzne. PC i7 8700K RTX 2080 DUKE od MSI 16GB ramu, 3200Mhz cl15 dysk ssd na M.2 samsung evo700 mobo MSI gaming M5 na z370 temperatury pod pełnym obciążeniem. CPU max 52 GPU max 72 rozdzielczość 1680x1050 @60Hz refresh gdzie szukać problemu? czy program nVidia experinece odinstalować?
×

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Regulamin