Skocz do zawartości

Horanek

Użytkownik
  • Postów

    27
  • Dołączył

  • Ostatnia wizyta

O Horanek

  • Urodziny 06.01.2000

Informacje o Profilu

  • Płeć
    Mężczyzna

Ostatnie wizyty

546 wyświetleń profilu

Osiągnięcia Horanek

Początkujący

Początkujący (2/14)

  • Młodociany Pisarz
  • Młodociany Uczeń
  • Popularny Gość
  • Doświadczony Gość
  • Zaprawiony Gość

Najnowsze odznaki

1

Reputacja

  1. dzięki, ale nadal czekam na inne
  2. Oby jak najszybciej wrócił do gry. )
  3. Typ Pracy:Sygnatura Wymiary:Obojętnie. Render, Stock:Zostawiam to dla grafika Napis/y:Horanek Tematyka:Niall Horan Kolorystka:Obojętna Inne:----
  4. Horanek

    Galery Wiho

    Świetne prace. Jakbyś mógł to daj paczkę C4D i tekstur, których używasz.
  5. Jestem na tak, spełnia wymagania, ale nadrób godziny na serwerze.
  6. Horanek

    Dill` - Redaktor

    Jestem na tak. Potrzeba Redaktorów, a Ty się na taką posadę nadajesz.
  7. Horanek

    mod?

    Jestem na tak. Długo na forum, często się udziala, ogarnie to.
  8. Horanek

    Propozycja.

    Jestem za. Wyścigi nie są tylko na DR bez klas, Shenzi to co piszesz to bzdura. Widziałem na kilku serwerach z klasami taki plugin.
  9. 2.5 szklanki mleka 2-3 opakowania pełnoziarnistych herbatników 3 żółtka 2 łyżki mąki pszennej 3 łyżki mąki ziemniaczanej 0.5 szklanki cukru 1 opakowanie cukru waniliowego 1.5 tabliczki dobrej gorzkiej czekolady kostka miękkiej margaryny 1/4 szklanki rumu (opcjonalnie) 50 g czekoladowych wiórków Zaczynamy od zrobienia czekoladowego budyniu który będzie bazą naszego ciasta. Do większego garnka wlewamy 2 szklanki mleka. Dodajemy cukier i cukier waniliowy - podgrzewamy. W osobnej miseczce mieszamy żółtka, obie mąki i resztę mleka. Czekoladę łamiemy na mniejsze kawałki. Gdy mleko z cukrem zaczyna wrzeć wlewamy do niego mieszaninę jajeczno mączną i energicznie mieszamy. Masa zacznie gęstnieć. Zdejmujemy z ognia i dodajemy pokruszoną czekoladę. Mieszamy do rozpuszczenia i wynosimy budyń aby przestygł (na wierzchu warto położyć folie spożywczą aby nie utworzył się kożuch). Gdy budyń jest już zimny, miksujemy na puch margarynę i stopniowo go do niej dodajemy. Brytfankę wykładamy folią spożywczą. Na spód układamy herbatniki (nie powinny się stykać - napęcznieją od kremu) na które wędruje część kremu. Czynność powtarzamy kilkakrotnie, w zależności od upodobania:). Powinno być to około 4-5 warstw. Na wierzchu wykańczamy kremem który obsypujemy wiórkami czekoladowymi. Ciasto wkładamy do lodówki minimum na 24h. Po tym czasie jest idealne. Źródło : http://ugotuj.to/ugotuj/167478190/herbatnikowy+biszkoptowiec+bez+pieczenia/p/
  10. Horanek

    Podanie KaeR

    Jestem na tak, spełniasz wymagania, ale poducz się AMX.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności