`Tango. 5 Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 1. Serwer: CoD 45K 2. Nick: Laki3. Imię: Kamli4. Wiek: 155. Znajomość Amxx(0/10): Znajomość Komend Amx znam w jednym paluszku ;3 Czyli? 10/106. Mikrofon(Tak/Nie): √ 7. Składka(Tak/Nie): W Tym miesiącu znaczy w sierpniu nie dam rady ; (8. Czas spędzony na forum: Mało dziś się zarejestrowałem =.= Lecz nadrobię czas i gwarantuję będzie wam mnie dość (Skromny żarcik) ;39. Opisać siebie: No to . Mam na imię Kamil. Swoją przygodę z Cs'em zacząłem jakies 10/12 Miesięcy temu. Może strasznego Skilla nie mam ale daje rady. Z adminem miałem do czynienia dużo razy nie będę pisał na jakich sieciach, jeżeli będziecie chcieli z przyjemnością napiszę. Mieszkam w Woj. Podkarpackim, mam 15Lat. Interesuje się M.In. Koszykówka, Siatkówka, Informatyka, Grafika. To na razie wystarczy 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Chcę dopilnować dyscypliny na serwerze gdyż jest mało adminów z tego co wiem jak gram ;P Dziś to jednego widziałem ^_^11. Linki do reklam: Będę Robił.12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; Oczywiście, wejdę na Spec, popatrzę na niego poczytam co mają inni gracze do powiedzenia na ten temat. Jak już będę wiedział ,że ma Sypnie się Permik, ale za to jak nie będę wiedział Sypne mu 5 Screen -Gdy ktoś nadużywa micro; Upomnienie w formie Kick, nie podziała? Ban 30Min ; p -Nadużywa Kultury na serwerze; Upomnienie w formie Kick, nie podziała? Ban od 1Godziny do 1Tygodnia.13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Non-Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ersi Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Pół godziny na serwerze... "NIE" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Tak Ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Tango. 5 Opublikowano 29 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Omg. Ile wam razy mam pisać . Wejdzcie na serwer i popatrzcie ponad 1200zabujstw i gram 30min ? =.= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 NIE Aktywność na forum H na forum Spam w podaniu Wiem że brakuje adminów ale bez przesady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 jestem na NIE -mało na forum -mało na serwerze -Reklamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SWAG Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Chyba ktos tutaj nie zzna podania na admina Aktywnosc na forum nie ejst obowiaskowa ale i tak jestem na nie powody 30Min na serwerze spam w podaniu Brak reklam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 30 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: 1h ? Sry ale NIEJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #5 [Call Of Duty] Cs-Classic.pl [45001 LvL][COD:MW] | Pukawka.pl → CODPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi