[HG] Dr.Joint 0 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 "Jesteś Bogiem" w reżyserii Leszka Dawida, to oczekiwany od blisko dekady film o legendarnej grupie Paktofonika, która na zawsze zmieniła oblicze polskiego hip-hopu. Za sprawą niezwykłej historii Piotra Łuszcza - Magika (Marcin Kowalczyk), Sebastiana Salberta - Rahima (Dawid Ogrodnik) i Wojciecha Alszera - Fokusa (Tomasz Schuchardt) rzesze wiernych fanów PFK, a także kinomani spragnieni prawdziwego obrazu Polski, prześledzą losy trzech kumpli z Mikołowa i Katowic, którzyy dzięki oryginalnym utworom, takim jak słynny "Jestem Bogiem", stali się głosem pokolenia młodych Polaków. Paktofonika powstała w 1998 roku, a jej nazwę, oznaczającą "pakt zawiązany przy brzmieniu głośnika", wymyślili Magik i Rahim. Trzy wydawnictwa zespołu: "Kinematografia", mini album "Jestem Bogiem" oraz "Archiwum kinematografii" sprzedały się w gigantycznych nakładach. Wkrótce po premierze "Kinematografii" fanami Paktofoniki wstrząsnęła wiadomość o samobójczej śmierci Magika. Mam dla was nawet film zachęcam do obejrzenia http://www.kinomaniak.tv/film/Jestes-Bogiem/52682 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 ogladalam , swietny film , chociaz nie jestem fanem paktofonikito bardzo mi sie spodobał :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fixer 7 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Mam nadzieję, że nie jesteś kolejną gimbazą... Bardzo dużo osób przed filmem nawet nie wiedziało kto kto Magik [*] a tym bardziej Paktofonika, a po filmie ? Już natłok Fanów ! Tak mnie to wkurza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..:GramBezButow:.. 0 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Fixer, Ty za to pewnie jesteś jednym z nich Na pewno nie masz zielonego pojęcia o jego przekazie, rapie. Jak dla mnie film fajny fajny lecz nie zbyt wiele o nim opowiedział. Troszkę mało akcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fixer 7 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 ..:GramBezButow:.., po 1 mnie nie znasz więc nie opisuj... A po 2 słuchałem Magika jak jeszcze w kalibrze ... a PFK jeszcze długo przed filmem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..:GramBezButow:.. 0 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Fixer, Więc ty nie sugeruj że ona może taka być, kiedy ja słuchałem magika to ty do kota mówiłeś posuń się ^.^ to nie obraza więc nie odbieraj tego tak. Teraz zacząłem słuchać DubStepu co spowodowało że jestem bardziej pojeb... niż wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vPerfect 0 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Świetny film Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimuras 0 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Zajebisty :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrzozaBTV 0 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 fajny film Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C!chy 0 Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 byłem w kinie na tym i mi się spodobał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi