Vienio92 37 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Siemka chciałbym się was doradzić co do kupna PC. Według mnie jest super . Mianowicie chodzi mi o tego PC : http://allegro.pl/fx-6-rdzeni-6x3-9-ghz-16-gb-gt630-4-gb-1-tb-wi-f-i2842661586.html Proszę o swoje wypowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AxmPl 0 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Stosunkowo słaba grafikaZasilacz no-name (czytaj możesz już zapraszać na ognisko)Z większych spraw to tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChiLL 74 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Grafika jest słaba, nie patrz na to, że ma 4gb ramu, bo nawet go nie wykorzysta 6 rdzeni też jest nie potrzebne, lepiej kupić dobre 2/4 rdzenie. Poza tym zasilacz będzie się palił tak jak już wspomniano wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rotek123 0 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Nie radzę kupować z Allegro Lepiej samemu złożyć kompa np. na morele.net / techplanet.pl Lub na osiedlu w sklepie komputerowym dać listę części niech Ci złożą ^^Ten komp .. hmm odpada, za tę cenę bardziej go wykoksisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Ja mam z allegro kompa identycznego tylko lepszy procek i karta graficzna.Moja wypowiedź to kup go bo to bardzo mała cena po czym sprzedaj tą kartę graficzną i kup sobie 690 lub 660 (nawet jeżeli mają 2gb to i tak są lepsze od 4gb tu chodzi o co innego)Proszę moja wypowiedź @EditI dokup nowy procesor najlepiej takiego jak ja mam intel core i7 3600k lub 2600k bo amd są procesorami krótko trwałymi a po 2 jak grasz to chodzi tak ja i7 ale gdy dajmy na to zacznie cie atakować więcej potworów w grze to już zacznie ścinać !Możesz mi wierzyć, ponieważ składam kompy to wiem co dobre no i ramu ci starczy 8gb ja mam osobiście 16 i nigdy nie zużyłem więcej niż 3,5 gb :DA gram w bf3 mw3,2,1 no i wiele innych wydań,które miażdżą wymagania kompa Pozdrawiam tak ci wyjdzie tanio i dobrze a komp ci starczy na jakieś 10 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi