Vienio92 37 Posted December 8, 2012 Share Posted December 8, 2012 Siemka chciałbym się was doradzić co do kupna PC. Według mnie jest super . Mianowicie chodzi mi o tego PC : http://allegro.pl/fx-6-rdzeni-6x3-9-ghz-16-gb-gt630-4-gb-1-tb-wi-f-i2842661586.html Proszę o swoje wypowiedzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
AxmPl 0 Posted December 8, 2012 Share Posted December 8, 2012 Stosunkowo słaba grafikaZasilacz no-name (czytaj możesz już zapraszać na ognisko)Z większych spraw to tyle Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChiLL 74 Posted December 8, 2012 Share Posted December 8, 2012 Grafika jest słaba, nie patrz na to, że ma 4gb ramu, bo nawet go nie wykorzysta 6 rdzeni też jest nie potrzebne, lepiej kupić dobre 2/4 rdzenie. Poza tym zasilacz będzie się palił tak jak już wspomniano wcześniej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rotek123 0 Posted December 8, 2012 Share Posted December 8, 2012 Nie radzę kupować z Allegro Lepiej samemu złożyć kompa np. na morele.net / techplanet.pl Lub na osiedlu w sklepie komputerowym dać listę części niech Ci złożą ^^Ten komp .. hmm odpada, za tę cenę bardziej go wykoksisz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semi 1,260 Posted December 10, 2012 Share Posted December 10, 2012 Ja mam z allegro kompa identycznego tylko lepszy procek i karta graficzna.Moja wypowiedź to kup go bo to bardzo mała cena po czym sprzedaj tą kartę graficzną i kup sobie 690 lub 660 (nawet jeżeli mają 2gb to i tak są lepsze od 4gb tu chodzi o co innego)Proszę moja wypowiedź @EditI dokup nowy procesor najlepiej takiego jak ja mam intel core i7 3600k lub 2600k bo amd są procesorami krótko trwałymi a po 2 jak grasz to chodzi tak ja i7 ale gdy dajmy na to zacznie cie atakować więcej potworów w grze to już zacznie ścinać !Możesz mi wierzyć, ponieważ składam kompy to wiem co dobre no i ramu ci starczy 8gb ja mam osobiście 16 i nigdy nie zużyłem więcej niż 3,5 gb :DA gram w bf3 mw3,2,1 no i wiele innych wydań,które miażdżą wymagania kompa Pozdrawiam tak ci wyjdzie tanio i dobrze a komp ci starczy na jakieś 10 lat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts