[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Wiek: 16 Kontakt (GG/e-mail/steam): GG : 33750079 / Skype :ziomek7604 . Kiedy zaczynałeś grę w cs: Nadszedł taki piękny dzień gdy kuzyn pobrał mi grę cs 1.6 ;D . Byłem wtedy małym chłopcem i miałem 10 latek . Staż w cs'a mam juz 6lat . Doświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: Hah xd . Jak się uda to złapie , ale raczej jestem dośw administratorem . Ile masz wolnego czasu?: Nie mam , Bo gram w cs'a Dlaczego starasz się o to stanowisko?: To stanowisko jest dla mnie jak spełnienie marzeń . Chcę z wami tutaj być i uczęstniczać we wszystkich możliwych sytuacjach . Z takimi fajnymi ludźmi jak wy mógłbym grać całymi godzinami . Używałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich): Tak Cs 1.6 ;X . Skill , każdy osądza mnie o wallhack'a + AimBot lecz tak naprawdę potrafię grać . Wymagania - 50 postów - Jest - 50 godzin na forum - Jest - Minimum 15 lat - Jest - Minimum 2 miesiące na forum- Jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 ale ześ kolorami dowalił jestem na tak mysle ze ogarniesz to wszystko ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 na tak, jest miły więc zasługuję na tą rangę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Skrillex Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Kurde jaka tęcza xD Ja jestem na Tak. Dasz sobie chyba radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Extreme 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Na tak, wszystko co potrzebne jest na swoim miejscu ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theenjoyplay 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Na Wielkie Takkk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Wiek: 16 50 postów - Jest - 50 godzin na forum - Jest - Minimum 15 lat - Jest - Minimum 2 miesiące na forum- JestZIELONY - MODERATORZYCZERWONY - ADMINISTACJAzmień ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luna25 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Jestem na tak. Podanie jest ładnie napisane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o to frugo 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Jestem na wielkie tak !!!! załógujesz na to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S|Z|A|T|A|N 3 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Jestem na Tak-Wiek:16-50 postów - 50 godzin na forum - Minimum 2 miesiące na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Na tak mam nadzieję że jednak trochę czasu na forum znajdziesz XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Wszystkie wymagania spełnione, myślę, że da sobie radę Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deskopT 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Ale posłodziłeś tym podaniem :DDuże TAK ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amN 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Na takAle błagam Cie , nigdy więcej nie rób z podania tęczy xDWiekWymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Ja na tak.Powody:- Ogarnięty.- Wymagania spełnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OutlaV 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Na TakWymaganie sa !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AtV Krasnik 9 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Jestem na tak Koleś wydaje sie ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[M]en[T]osik 0 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Jestem na Tak ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Effcia 25 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 człowiek ogarnięty, jak jeszcze trochę pobędzie na forum z nami, będzie lepiej . ale przyda się . Również na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Przyjęty.PISZ NA PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi