Ursus5314 0 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Siema . Chcę prosić Administratora i innych Adminów , żebyśćie mnie odbanowali spowodu niby " AimBot " A więc tak : Gram sobie od godziny 9:00 do 14:30 gram , gram i dostałem AWP co ma 1/1 zabijałem wszystkich gosci a Admin wasz dał mi bana za aima . Jesli kapiłem i zabijałem ich od tyłu to jak mogłem miec aima . Zreszta nie nawidze gosci co graja na AimBot WallHack i tym podobnie . Prosze o UB bana . Nick :Ursus-5314Link do SSów : Nie zostały mi robioneWycinek z konsoli :BUILD 5787 SERVER (0 CRC)Server # 69[AMXBans] ===============================================[AMXBans] You are banned from this Server![AMXBans] You are permanently banned.[AMXBans] Banned Nickname : Ursus-5314[AMXBans] Reason : ' Aimbot '[AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 344592313 '[AMXBans] Your IP : ' 89.228.190.110 '[AMXBans] ===============================================Kicked : You are BANNED. Check you Serwer : 6 Call of Duty 193.33.176.93:27015 Połącz GameTracker AMXBans PROSZE , PROSZE O UB BANA . PROSZE JA NIE GRAM NA AIMBOT PROSZE , PROSZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 czekamy na demko od admina Papku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Sorry Ursus-5314 , ale pomylily mi sie klawisze bo gral gosciu z takim samym nickiem na aimie tylko ze mial kropke na koncu , i nie chcacy zbanowalem Ciebie , a on uciekl .. Moj bład jezeli mozecie , odbanujcie go .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 22 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Lista banów → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum → Archiwum: Prośby o UB". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi