Ursus5314 0 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Siema . Chcę prosić Administratora i innych Adminów , żebyśćie mnie odbanowali spowodu niby " AimBot " A więc tak : Gram sobie od godziny 9:00 do 14:30 gram , gram i dostałem AWP co ma 1/1 zabijałem wszystkich gosci a Admin wasz dał mi bana za aima . Jesli kapiłem i zabijałem ich od tyłu to jak mogłem miec aima . Zreszta nie nawidze gosci co graja na AimBot WallHack i tym podobnie . Prosze o UB bana . Nick :Ursus-5314Link do SSów : Nie zostały mi robioneWycinek z konsoli :BUILD 5787 SERVER (0 CRC)Server # 69[AMXBans] ===============================================[AMXBans] You are banned from this Server![AMXBans] You are permanently banned.[AMXBans] Banned Nickname : Ursus-5314[AMXBans] Reason : ' Aimbot '[AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 344592313 '[AMXBans] Your IP : ' 89.228.190.110 '[AMXBans] ===============================================Kicked : You are BANNED. Check you Serwer : 6 Call of Duty 193.33.176.93:27015 Połącz GameTracker AMXBans PROSZE , PROSZE O UB BANA . PROSZE JA NIE GRAM NA AIMBOT PROSZE , PROSZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 czekamy na demko od admina Papku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Sorry Ursus-5314 , ale pomylily mi sie klawisze bo gral gosciu z takim samym nickiem na aimie tylko ze mial kropke na koncu , i nie chcacy zbanowalem Ciebie , a on uciekl .. Moj bład jezeli mozecie , odbanujcie go .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Lista banów → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum → Archiwum: Prośby o UB". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi