Advance 4 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Elo. Jam jest Advance z imieniem Krzysiek mam 16 lat i zajmuję się grafiką.Jak trafiłem na forum? nudziło mi się i wbiłem na wiaderko i odrazu zobaczyłem fajna nazwa cs-classic. no to wbijam. styl mi się spodobał.. myslę że kiedyś dogadam się z administracją i wpadniemy w wir współpracy może jakieś logo zajebiste lub jakieś obrazki działów bym wam zrobił. podoba mi się atmosfera itp . myślę różnież że bd mógł liczyć na awanse na nowe posady. byłem na cs-tyg**** ale administracja mnie wkurr.. preprasza. byłem tam zastępcą h@ . ale wyleciałem za to że dbałem tam o sprawiedliwość. obecnie nie gram u was na serwerach bo karte graficzną mam zjechaną. do tygodnia czasu bd miał nową. i wtedy zagram z wami na steam mam nadzieję ze nie ma u was cziterów. bd grał na FFa . lubie cs'a ale bez przesady . używam photoshopa cs6 . lubie to . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Siema Co do wcześniejszej sieci (jej administracji) to nawet się nie dziwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enq 19 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*WSRH* Siemanko:) 27 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Siemaneczko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Ale się rozpisałeś ^^. Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Sieeemaa :)zapraszam na cod 350 zm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Advance 4 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 @ -_- z co znasz maline ? :Don tylko na kase leci.. ludzie tam range dostawali dlatego żę płacili mu. ja mam takie coś w dupie jak ktoś się sprzedaje. myślę żę wy inni jetseście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkalnyPatataj 100 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Yo ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M l o d z i a c z e k ; d 61 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 siemaneczko :] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AquaDevil 9 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Cześć, i dzięki za sygne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sBk. 1 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilerek 8 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ConJurinG 0 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Cześć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Theblant 1 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamknij Oczy 88 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi