Monka ;D 19 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 1. Serwer: ONLY DD2 2. Nick: <Warrior> Monka ;D3. Imię: Franciszek.4. Wiek: 14 lat5. Znajomość Amxx(0/10): 86. Mikrofon(Tak/Nie): Tak7. Składka(Tak/Nie): Tak od września.8. Czas spędzony na forum: 19h 15minut 16 sek 9. Opisać siebie: Jestem gimbusem lubie duże dupcie no i balony oczywiście z wodą10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Ponieważ mam bardzo zbite dowody że jest tylko jeden admin na 20 osób mianowicie fantasia *** Enoo_Madzia to ona zainspirowała mnie do złożenia podania . składam podanie ponieważ chce pomóć adminą ( 1 Adminowi) poskładać serwer do kupy i go ogarnąć żeby dziewczyna nie musiała mieć wszystkiego na głowie. Dodam jeszcze że postaram sie z wszystkich sił aby serwer stał sie lepszy. 11. Linki do reklam: miałem problem z kodem więc użyłem starego jeżeli nie bedzie pasować dam nowe. http://www.nieledwia.cba.pl/viewtopic.php?p=4983#4983 http://www.cs-lajt.pl/viewtopic.php?p=2675#2675 http://www.cs-grezaa.wxv.pl/topics20/1794.htm?sid=46707f738357d8137dfbff25ef99fb77#1810 http://www.forum.serwer-cs.com/viewtopic.php?p=27634#27634 http://www.cs-combat.wxv.pl/topics15/2252.htm?sid=d994f7748c5a83a28af9591494f99fba#226812. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; Wh SS . demko perm | Aim Demko perm -Gdy ktoś nadużywa micro; upomnienie kick ban -Nadużywa Kultury na serwerze; upomnienie kick ban13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): NS patch steam 23v EDIT Wymagania: ~Wiek 16+ jest mutacja są wyjątki.~Mikrofon(nie wymagane aż tak) jest~Minimum 25 godzin gry na Serwerze ~Kultura jest~Obsługa amxmodmenu w jednym palcu jest~Użytkownik pisząc podanie powinien mieć ZERO WARNÓW NA FORUM ~Aktywność na forum(nie jest ważna aż tak) jest~Oczywiście kreatywność i umiejętność ogarnięcia serwera jest~Reklamowanie Serwerów jest ~Składka dla osób ze steam nieobowiązkowa jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 maka wiesz że masz 6h na serwie, co do podania konieczne jest 30 Nie @ Madziu to niech przynajmniej połowe nabije, 15h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Na TAK Miał admina nie raz. Brakuje adminów na serwerze, przyda się. a co do tego że nie ma 25h, spokojnie przecież to się nadrobi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
btq 6 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Jestem na nie to co kolega wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takichi 19 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Nie,nie nie. Kolego,to,że wracasz po jakiejś nieobecności według mnie to jest nowa historia. Narazie NIE. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Na NIE brak godzin na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SWAG Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Sory ale nie Widzialem ciebie tylko 2-gi dzien na serwerze malo czasu na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monka ;D 19 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 dobrze nie powinienem tu pisać godziny nadrobie nocą:_ a co do ciebie taQu to nie chodzi i wracam i chce admina. jakbym to bym sie staram jeżeli nie dostane admina to nie ja chce tylko pomóc. a nie że wracam po przerwie i admin mi sie należy... tak NIE jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Również na NIEBrak wymagań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Nie Brak H na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AquaDevil 9 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Na nie. - Wypowiadanie się we własnym podaniu - Brak godzin na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rentui 3 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Wymagania.. na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 (edytowane) Narazie na Niepograj, zobacz co się dzieje... jak kto gra .. itpDo Monki:Ponieważ zmienili moda na dd2. Nie przepadam zbytnio nad katowaniem tej samej mapy przez cały czas, dlatego rzadko tam wchodze. Nie było mowy o żadnym odbiorze admina czy cos w tym stylu. Ale jeśli chcesz napisz do h@ , niech mi odbierze. Edytowane 6 Sierpnia 2013 przez BlazE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monka ;D 19 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 PISZE TO PO RAZ 2 CHODZ NIE POWINIENEM... Blaze. piszesz nie do widzenia masz tam admina o ile dobrze jestem poinformowany to czemu nie ruszysz swoich 4 liter... i nie pójdziesz pobanowac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*WSRH* Siemanko:) 27 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Jestem na TAk. Niech ogarnie troche serwer, bo coraz więcej cziterów gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGotze 25 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Ja także jestem na Tak . Osoba "powiedzmy" ogarnięta ,ale trzeba stróżów prawa . No może wymagań wszystkich nie ma ,ale co z tego ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ConJurinG 0 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Nadrób godziny a będę na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latek23 1 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 godziny bardzo istotne musisz nadrobić . Na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiash. 20 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Jestem na nie. Nadrób godziny to będę na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: NIEJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #2 [Only DD2] Cs-Classic.pl CLASSIC] | | Pukawka.pl → FFaPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi