g-stealer 0 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Porażka, pododawałeś same rendery, niektóre zniekształciłeś, prawie nic Twojego nie dodane. SŁABO!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DDK 56 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 zrób takie samo... Znajdź sobie render (ja w niektorych wycinałem ręcznie...) zeskaluj, popraw ostrość renderu,przy krawędziach walnij kolorkiem, zmień stopień widoczności do 40-50.Dodaj nową warstwę Dodaj cień zeskaluj popraw ostrość. Na koniec dodaj pędzel aby pasował do pozostałosci i gotowe;) (wszystko opisane w skrocie) Ale i tak powiesz ze nic nie zrobiłem pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-stealer 0 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 pierwsze 4 prace ten sam efekt. 5 render zniekształcony Dupy nie urywa, ćwicz bo póki co bardzo słabo, wykorzystuj więcej efektów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YeS? 16 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Ładne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-stealer 0 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Co do twojej wypowiedzi DDK, to co zrobiłeś to jest nic, zrób coś naprawdę dobrego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rentui 3 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DDK 56 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 szczerze nie obchodzi mnie twoje zdanie Pokaż co ty potrafisz zrobić w Gimpie a nie w Ps-ie ktory jest 1000razy łatwiejszy wtedy się przejmę . Co do 5 pracy z rednerem pisałem wczesniej ze nie wyszło mi Potrafię zrobić lepsze prace ale na nie trzeba by było więcej czasu poświęcic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Dam 7/10 nawet fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-stealer 0 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Sam pracuje w gimpie, nie będę tu prac dawał bo gdzieś mam te forum, zapraszam na graffika.pl czy o wiele lepsza sieć serwerów. PS. Photoshop ma o 100 razy lepsze efekty "znawco" Żegnam gównie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 nawet nawet, jedziesz dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DDK 56 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Prawie się przejąłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-stealer 0 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 To się cieszę, może byś coś wrzucił nowego? Z chęcią obejrzę co znów zwaliłeś w pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DDK 56 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Minuta roboty -.-. Po mimo to daje + na zachętę xD nawet ładnie wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AquaDevil 9 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Fajnie to zrobiłeś, LAJK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g-stealer 0 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 To dodasz coś czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JATOJA?? 1 Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 ładna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pjoterowicz18 0 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Filmy i seriale online na komórkę, tablet z androidem. W 100% darmowa aplikacja, żadnych limitów i ograniczeń, dobra jakość. Link do aplikacji w Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.mobikino&hl=pl sam polecam, bo korzystam i jestem bardzo zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcelona 0 Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 LIKE Fajne . Zadnego bęłdu masz Like Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KatE 71 Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Nawet dobre, powodzenia w dalszym dzialaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Super Prace.Oby Tak Dalej Mistrzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JointZkozaka 1 Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 fajne ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Brak aktywności w temacie /Cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi