Schabusss :D 0 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 To mój pierwszy wywiad dla tego taki krótki Redaktor: Schabusss <333 Udzielający Wywiadu : CreeZ Witam Siemka Liczę na dobry Wywiad No oczywiście ja też To może na początek wywiadu przedstawisz się nam. No spoczko. To tak Nazywam się Michał mam 14 lat, mieszkam w Rybniku ( Górny Śląsk ), chodzę do 2 klasy Gimnazjum, niestety tak słabo na to nie poradzę . Masz jakieś plany na przyszłość ? Hmm.. raczej tak zostać Informatykiem ( Hakier xD ), dla mnie to dobra sprawa, od początku jak pierwszy raz grałem na komputerze jak byłem mały, to wtedy miałem coś około. 7 lat to mnie to bardzo zaciekawiło Aha, gdy masz wolny czas, co najbardziej lubisz robić ? Jeśli mam wolny czas to najbardziej lubię pobawić się Grafiką, coś mi z tego wychodzi, no ale nie za ciekawie, oraz jeszcze spotykać się z przyjaciółmi porobić sobie jakieś jaja haha , lubię też siedzieć na FaceBooku i wszystkich zaczepiać i słuchać muzy :pp To teraz może opowiesz nam coś o swojej rodzinie. Hu hu, o mojej rodzinie!? bez jaj , nie no dobra .. no co.. powiem tyle że zawsze mogę sobie pożartować z Rodzicami. Masz dziewczynę ? Haha, no ale pytanie , no jak na razie to nie mam ale takie 2 + 1 ( 1 Fantasia ) do mnie piszą i je mam na oku ;3 hahaha :pp No dobrze to teraz może przejdziemy do pytań związanych z cs'em Spoczko, loczko, ale zależy do jakich Jak długo grasz w cs'a ? Ja w Cs'a noo, masakra stary 5 lat z przerwami Miałeś/Masz stema ? Mam Steama, brat mi oddał bo już starszy to skończył grę w Cs'a. A tak to dobrze się pilnuje nie zgrywam tam żadnych akcji że mam A skąd pomysł na nick CreeZ ? Yyy. tam mój stary nick co kiedyś sobie wymyśliłem, a zmieniłem go z Michu129 na CreeZ, ponieważ jak tak cały czas grałem i grałem to mi się tak jakoś znudził , bo i tak też koledzy mówili że taki sobie .. , Ale jak i teraz zmieniłem nick to się mnie all pytają na steam czemu znowu zmieniłeś nick na CreeZ, nawet i dobrze bo jest lepszy itp. Aha, Dobra streszczajmy się na jakich naszych serwerach lubisz grac ? Spoko, bo chyba tego już za dużo , ja szczególnie lubię grać na ONLYDD2/INFERNO, oraz na Deathrunie i na ZM, na tych innych Modach Cod itp, nie lubię grać nie za bardzo mnie to zachwyca heh, chciał byś na koniec wywiadu kogoś pozdrowić ? No pewnie że tak, zawsze trzeba kogoś Pozdrowić To tak jedziem: Pozdro Dla: Fantasia:* ( Dobra dziewczyna, dobrze mi się z nią pisze :pp ) -_- ( Dobry gość ) Oczywiście Ciebie niezłyLOL ( Dobra graficzka ) snOwy ( Spoko dziewczyna . ) Semi'ego ( Tego kozaka, z którym fajnie mi się gra w Sampa ) Oraz cała jeszcze Administracje oraz innych Userów, wypisywać nie będę bo to jeszcze by dużo zajęło Dziękuje za to że zgodziłeś się na ten wywiad ! Dziękuje również, i myślę że wszystkim się spodoba . [scroll] LICZĘ NA PIWKA ! [/scroll] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieberlOve[x] 0 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Fajny wywiad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0th1ng 0 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Fajny wywiadzik piwko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bay! 0 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Spoko wywiadzik.Taa...semi wariat i sn0wy` legniczanka xD Moje miasto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Fajny wywiad masz piwko ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Wywiad spoczko loczko , bardzo milo sie go czytalo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dz!oBaK 0 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Bardzo fajny wywiad czekam na więcej takich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi