Miłosz 2 789 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 1. Rate Komendy: > cl_rate 25000 > ex_interp 0.01 > cmdrate 101 > cmdbackup 2 > cl_updaterate 101 Komendy te należy wpisać do konsoli CS [ ~ ] lub do configu. 2. Czyszczenie komputera Jednym z programów, które polecam do czyszczenia komputera jest darmowy program Advanced System Care Po zainstalowaniu go na komputerze otwieramy go a następnie wybieramy http://screenshu.com/static/uploads/temporary/5s/dl/vp/vcpsol.jpg Następnie http://screenshu.com/static/uploads/temporary/mm/oz/1r/h8t45i.jpg Czekamy aż program wykryje błędy i w miejscu gdzie widoczny był napis "badaj" pojawi się opcja "napraw". Program sam pozbędzie się błędów. Identycznie robimy z zakładką "Diagnozuj system". Podobne programy: Ccleaner, Odkurzacz . 3. Defragmentacja dysku Wchodzimy w START » Wszystkie programy » Akcesoria » Narzędzia systemowe » Defragmentator dysku. Następnie klikamy prawym przyciskiem myszy na wybrany dysk i wybieramy "Defragmentuj". I robimy tak z każdym dyskiem. Są także programy, które to zrobią. Jednym z nich jest smart defrag Instalujemy program, uruchamamy go. Zaznaczamy wszystkie dyski, wybieramy głęboką optymalizację i klikamy "rozpocznij". 4. Ping Reducer Ping Reducer to rozwiązanie dzięki któremu uzyskasz więcej FPS oraz mniejszy ping. (Download na dole) 1. Ściągamy paczke 2. Pliki z folderu "cstrike" wypakowywujemy kolejno do folderu z grą "cstrike/cstrike_polish" 3. Następnie plik o nazwie "pingreducer.dll" wrzucamy do folderu "WINDOWS/system32" (w obu przypadkach, lecz w przypadku STEAM kopiujemy również "pingreducer-steam.dll") 4. Następnie zaglądamy do folderu "resource". Kopiujemy plik "pingreducer32.dll" do folderu "WINDOWS" oraz "WINDOWS/system32" (w obu przypadkach, lecz w przypadku STEAM kopiujemy również plik "pingreducer32-steam.dll" do tych folderów) 5. Uruchamiamy grę (system sam odczyta dll'e) i cieszymy się swobodną grą DOWNLOAD: http://www.sendspace.pl/file/Oo8HObo8/ping-reducer-cscenetr-pl 5. Regedit Jest to metoda polegająca na dodaniu nowego pliku do rejestru. A więc aby zmniejszyć lagi należy: 1. Wejść w menu START >> URUCHOM. 2. W okienku wpisujemy: regedit 3. Odnajdujemy katalog "HKEY_LOCAL_MACHINE" i wchodzimy w niego (klikając na plusik w menu po lewej stronie) 4. Odnajdujemy katalog "System" i wchodzimy w niego 5. Następnie wchodzimy w CurrentControlSet » Services » Tcpip » Parameters » Interfaces 6. Następnie przeszukujemy katalogi aby dotrzeć do tego w którym znajdują się pliki "Dhcp..." 7. Następnie naciskamy prawy przycik myszy w obszarze prawego okna, wybieramy Nowy » Wartość DWORD 8. Wpisujemy "TcpAckFrequency" jako nową nazwę wartości DWORD 9. Naciskamy na "TcpAckFrequency" prawym klawiszem następnie na "Modyfikuj" 10. W okienku, które się pojawi zmieniamy dane wartości z "0" na "1" i ustawiamy system na "szesnastkowy" na koniec zatwierdzamy OK. 11. Restartujemy komputer. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PL_Grzegorz 1 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Polecam też pobrać plik ping.cfg i wrzucić go do folderu z zainstalowaną grą tam gdzie mamy nasz plik config.cfg. Potem w grze w konsoli wpisujemy exec ping.cfg i mamy mniejszy ping względem pogorszenia jakości gry. np. nie ma śladów po strzałach i inne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witol 12 Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Mógłby ktoś wrzucić na jakiś darmowy hosting ping reducera? :} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 5 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 4## Ping reducer fastsprites 1fps_max 999fps_modem 999gl_max_size 256r_drawviewmodel 1r_dynamic 0r_mirroralpha 0r_mmx 1developer 1cl_rate 9999cl_cmdrate 11cl_updaterate 11r_decals 0cl_showfps 1mp_decals 0sv_allowupload 0sv_allowdownload 1sv_download_ingame 0cl_weather 0hud_fastswitch 1net_graph 3developer 1cl_lc 1cl_lw 1rate 9999999cl_corpsestay 0viewsize 0sv_airaccelerate 200mp_flashlight 0sv_maxupdaterate 9999999sv_maxrate 9999999sv_minrate 0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blind 15 Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Dobre Siwy troszkę się wysiliłeś .Like Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 5 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 no moje oko to nie pomaga;Pjak ktos ma dobrego neta to bd gral a jak ktos ma cienkiego to nie pograc;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witol 12 Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 no moje oko to nie pomaga;Pjak ktos ma dobrego neta to bd gral a jak ktos ma cienkiego to nie pograc;/ Myślę to samo, ale like za wysiłek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 6 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 no moje oko to nie pomaga;Pjak ktos ma dobrego neta to bd gral a jak ktos ma cienkiego to nie pograc;/ Bo nie dałem pliku .dll zaraz ci go poszukam, chyba mam gdzieś a jak nie to na necie będzie albo sam sobie poszukasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Siwy nie zrozumiales mnie:Dchodzi mi o to ze jak ktos ma neta dajmy ze MULTIMEDIA 2 mb i ma ping 50 i jak wrzuci ten ping REDUCERA do folderu to nie bd mial mniejszego pingu:)u nie ktorych to dziala a u nie ktorych nie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 7 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Byś podał przynajmniej źródło bo w linku sendspace widać że z cscenter.pl Nie ma lajka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 7 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 Czytaj avek Ja nie moge przeklinać A ty reklamujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 zamykam bo robi sie spam w tym poradniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 9 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: closeJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi