PL_Grzegorz 1 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Witam, chciałbym złożyć skargę na poczynania jednego z Moderatorów. Moim zdaniem Moderator Senrox™ trochę się zagalopował z witaniem się i żegnaniem się z innymi użytkownikami. Nick : ? Data Zdarzenia : 15:10 Osoba/y na które chcesz złożyć skargę : Senrox™ Opis Sytuacji : Patrz screen Dowód : W załączniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 no i co z tego ? Nie może napisać posta ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Skarga bez sensu, przecież może się witać ^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 No tak, ale popatrz na jego rangi. Moderator który tak zaspamował przywitaj się, dziwne? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PL_Grzegorz 1 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Nie rozumiecie tego czy mi się tylko zdaje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Wytłumaczcie sobie to na PW/GGCzekam na samego senroxa bo tak bez niego to nie możemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 nie było mnie przez 2 tygodnie na forum i chciałem się przywitać z osobami które w tym czasie dołączyły. Jeżeli to w jakiś sposób wam przeszkadza to przepraszam ale ja nie widzę w tym nic złego. Nie odkopuję strych tematów tylko są to nowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 nie było mnie przez 2 tygodnie na forum i chciałem się przywitać z osobami które w tym czasie dołączyły. Jeżeli to w jakiś sposób wam przeszkadza to przepraszam ale ja nie widzę w tym nic złego. Nie odkopuję strych tematów tylko są to nowe Tutaj jest problem bo jako moderator nie masz blokady na pisanie, a ty to wykorzystałeś spamując w tematach. Chcesz się przywitać to rób to inteligentnie a nie jak dziecko (bo patrząc na czas to napisałeś to szybko, byle tylko nabić post) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 a to w takim razie przepraszam, nie wiedziałem. Obiecuję że już tak nie będę robił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: WyjaśnioneJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Skargi na Moderatorów" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi