PL_Grzegorz 1 Posted August 8, 2013 Share Posted August 8, 2013 Witam, chciałbym złożyć skargę na poczynania jednego z Moderatorów. Moim zdaniem Moderator Senrox™ trochę się zagalopował z witaniem się i żegnaniem się z innymi użytkownikami. Nick : ? Data Zdarzenia : 15:10 Osoba/y na które chcesz złożyć skargę : Senrox™ Opis Sytuacji : Patrz screen Dowód : W załączniku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miłosz 2,789 Posted August 8, 2013 Share Posted August 8, 2013 no i co z tego ? Nie może napisać posta ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
neska. 3,198 Posted August 8, 2013 Share Posted August 8, 2013 Skarga bez sensu, przecież może się witać ^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,951 Posted August 8, 2013 Root Share Posted August 8, 2013 No tak, ale popatrz na jego rangi. Moderator który tak zaspamował przywitaj się, dziwne? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PL_Grzegorz 1 Posted August 8, 2013 Author Share Posted August 8, 2013 Nie rozumiecie tego czy mi się tylko zdaje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,951 Posted August 8, 2013 Root Share Posted August 8, 2013 Wytłumaczcie sobie to na PW/GGCzekam na samego senroxa bo tak bez niego to nie możemy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Senrox 869 Posted August 9, 2013 Share Posted August 9, 2013 nie było mnie przez 2 tygodnie na forum i chciałem się przywitać z osobami które w tym czasie dołączyły. Jeżeli to w jakiś sposób wam przeszkadza to przepraszam ale ja nie widzę w tym nic złego. Nie odkopuję strych tematów tylko są to nowe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,951 Posted August 9, 2013 Root Share Posted August 9, 2013 nie było mnie przez 2 tygodnie na forum i chciałem się przywitać z osobami które w tym czasie dołączyły. Jeżeli to w jakiś sposób wam przeszkadza to przepraszam ale ja nie widzę w tym nic złego. Nie odkopuję strych tematów tylko są to nowe Tutaj jest problem bo jako moderator nie masz blokady na pisanie, a ty to wykorzystałeś spamując w tematach. Chcesz się przywitać to rób to inteligentnie a nie jak dziecko (bo patrząc na czas to napisałeś to szybko, byle tylko nabić post) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Senrox 869 Posted August 9, 2013 Share Posted August 9, 2013 a to w takim razie przepraszam, nie wiedziałem. Obiecuję że już tak nie będę robił. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,951 Posted August 9, 2013 Root Share Posted August 9, 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: WyjaśnioneJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,951 Posted August 30, 2013 Root Share Posted August 30, 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Skargi na Moderatorów" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts