TOSOWSKY* 0 Posted August 8, 2013 Share Posted August 8, 2013 1.Twój Nick: TOSOWSKY*2.Nick admina/gracza który zawinił: *WSRH* Siemanko :)3.Admin/Gracz : wyzej4.Data i godzina: 08.08.2013 ok. 20 godziny5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): oto demo http://speedy.sh/MJrSA/WSRH-cheat.rar6.Opis sytuacji:Korzystając z okazji, że nie ma admina koleżka się odpalił, demko dopiero zacząłem nagrywać po 2 skanach z awp przez bramę w głowę.Mam nadzieje, że starczy to co tu jest.Jeśli nie jesteście pewni, czy odpalony to moge jeszcze po nagrywać jeżeli będzie okazja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,948 Posted August 8, 2013 Root Share Posted August 8, 2013 Tylko że najlepiej rozpisać demko, wtedy admin wie na co najlepiej zwrócić uwagę Link to comment Share on other sites More sharing options...
*WSRH* Siemanko:) 27 Posted August 8, 2013 Share Posted August 8, 2013 Sory nie powinienem sie wypowiadać, ale słuchaj ziom Mam dobre słuchawki moge ci podać firme i obczaisz. 1. Widziałem typka noge jak biegł 2. Słyszałem go 3. To że celowałem w głowe nie znaczy że mam WH Widze że sie wszyscy na mnie uparliście że mam wh pograjcie z 5 lat w cs i zobaczycie jak wam będzie szło. Dużo razy robiono mi ss,y, nawet jeśli jest Admin na spec czy gra tak samo robie i nie macie pretensij. Mam na to świadków, mogą to potwierdzić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,948 Posted August 8, 2013 Root Share Posted August 8, 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #2 [Only DD2] Cs-Classic.pl CLASSIC] | | Pukawka.pl → FFaSkargi" do "Lista banów → AntiCheat - Zgłoszenia cheaterów → Zgłoszenia". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rybak 476 Posted August 10, 2013 Share Posted August 10, 2013 jak dla mnie demko czyste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rybak 476 Posted August 10, 2013 Share Posted August 10, 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Czytaj upJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,948 Posted September 16, 2016 Root Share Posted September 16, 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje uniewinniony. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts