Schabusss :D 0 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 mój 2 wywiad w ciągu 2 godzin liczę na PIWKA ! Redaktor: Schabusss Udzielająca Wywiadu: bieberlOve[x] Witam Cześć To może na początek wywiadu przedstawisz się nam ? Mam na imię Sabina i mam 12 lat. Mieszkam w Koninie. Interesuję się grafiką komputerową. To skoro interesujesz się grafikom, przedstawisz nam jakąś twoją prace ? Z chęcią. To moje najnowsze prace. 1. http://img443.imageshack.us/img443/5804/sygnaturadoom.jpg 2. http://imageshack.us/photo/my-images/208/sabv.jpg Prace jak na twój wiek nawet ładne Dziękuję. To teraz może opowiesz nam coś o sobie swojej rodzinie Lubię powygłupiać się z rodziną no i pogadać. heh, Masz jakieś plany na przyszłość ? Tak. Chciałabym zostać weterynarzem. Czyli lubisz zwierzęta. No Dobra to teraz przejdziemy do pytań związanych z cs'em ! Ok. No to Tak skąd pomysł na nick bieberlOve[x] ? Właściwie to nie mój pomysł, tylko sn0wy. Lubię Justina Biebera dlatego chciałam jakieś nicki związane z nim. Ja osobiście Bibera nie lubię, ale wracając do wywiadu Ile grasz w cs'a ? Około roku. Co cię zainspirowało do tego by zagrać w cs'a ? Właściwie to nie miałam w co grać i przeglądałam torrenty w poszukiwaniu strzelanki i natknęłam się na grę pod tytułem Counter-Strike 1.6. Aha, no dobra to jeszcze jedno pytanko Ok. To słucham. Jakie mody z naszej sieci lubisz, na jakich grasz Cod 45k i Only DD2. dobra chcesz ma koniec kogoś pozdrowić ? Tak. Pozdrawiam mojego brata Matiego CreeZa Ciebie Fantasie -_- Skrillexa Oraz sn0wy. Dziękuję za pozdrowienia oraz czas który dla mnie poświęciłaś ! Nie ma za co. Również dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieberlOve[x] 0 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Fajny. Udał się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bay! 0 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Ty mieszkasz w L-ca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rotek123 0 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Parę błędów ortograficznych : > Bieberlove z moich stron, ja niedaleko konina mieszkałem xD / mieszkam haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0th1ng 0 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Nawet Fajny piwko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiOmBaL 0 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Ładny wywiadzik :-P, oraz dziękówa za pozdro xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 fajny i ciekawy wywiadzik : ))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Fajny wywiadzik thx za pozdrowienia xD Oczywiście piwko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dz!oBaK 0 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Wywiad fajny ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimuras 0 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Spoko ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi