Schabusss :D 0 Posted December 8, 2012 Share Posted December 8, 2012 mój 2 wywiad w ciągu 2 godzin liczę na PIWKA ! Redaktor: Schabusss Udzielająca Wywiadu: bieberlOve[x] Witam Cześć To może na początek wywiadu przedstawisz się nam ? Mam na imię Sabina i mam 12 lat. Mieszkam w Koninie. Interesuję się grafiką komputerową. To skoro interesujesz się grafikom, przedstawisz nam jakąś twoją prace ? Z chęcią. To moje najnowsze prace. 1. http://img443.imageshack.us/img443/5804/sygnaturadoom.jpg 2. http://imageshack.us/photo/my-images/208/sabv.jpg Prace jak na twój wiek nawet ładne Dziękuję. To teraz może opowiesz nam coś o sobie swojej rodzinie Lubię powygłupiać się z rodziną no i pogadać. heh, Masz jakieś plany na przyszłość ? Tak. Chciałabym zostać weterynarzem. Czyli lubisz zwierzęta. No Dobra to teraz przejdziemy do pytań związanych z cs'em ! Ok. No to Tak skąd pomysł na nick bieberlOve[x] ? Właściwie to nie mój pomysł, tylko sn0wy. Lubię Justina Biebera dlatego chciałam jakieś nicki związane z nim. Ja osobiście Bibera nie lubię, ale wracając do wywiadu Ile grasz w cs'a ? Około roku. Co cię zainspirowało do tego by zagrać w cs'a ? Właściwie to nie miałam w co grać i przeglądałam torrenty w poszukiwaniu strzelanki i natknęłam się na grę pod tytułem Counter-Strike 1.6. Aha, no dobra to jeszcze jedno pytanko Ok. To słucham. Jakie mody z naszej sieci lubisz, na jakich grasz Cod 45k i Only DD2. dobra chcesz ma koniec kogoś pozdrowić ? Tak. Pozdrawiam mojego brata Matiego CreeZa Ciebie Fantasie -_- Skrillexa Oraz sn0wy. Dziękuję za pozdrowienia oraz czas który dla mnie poświęciłaś ! Nie ma za co. Również dziękuję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bieberlOve[x] 0 Posted December 8, 2012 Share Posted December 8, 2012 Fajny. Udał się. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bay! 0 Posted December 8, 2012 Share Posted December 8, 2012 Ty mieszkasz w L-ca? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rotek123 0 Posted December 8, 2012 Share Posted December 8, 2012 Parę błędów ortograficznych : > Bieberlove z moich stron, ja niedaleko konina mieszkałem xD / mieszkam haha Link to comment Share on other sites More sharing options...
n0th1ng 0 Posted December 8, 2012 Share Posted December 8, 2012 Nawet Fajny piwko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiOmBaL 0 Posted December 8, 2012 Share Posted December 8, 2012 Ładny wywiadzik :-P, oraz dziękówa za pozdro xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolcia 786 Posted December 8, 2012 Share Posted December 8, 2012 fajny i ciekawy wywiadzik : ))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
neska. 3,198 Posted December 8, 2012 Share Posted December 8, 2012 Fajny wywiadzik thx za pozdrowienia xD Oczywiście piwko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz!oBaK 0 Posted December 21, 2012 Share Posted December 21, 2012 Wywiad fajny ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kimuras 0 Posted December 21, 2012 Share Posted December 21, 2012 Spoko ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts