bot or not? 1 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 1. Serwer: DD2 2. Nick: .pdG ` oT or not?3. Imię: Artur : )4. Wiek: 275. Znajomość Amxx(0/10): 8 : (6. Mikrofon(Tak/Nie): Tak7. Składka(Tak/Nie): Owszem : )8. Czas spędzony na forum: 1h9. Opisać siebie: No jak juz wiecie mam 27 lat i mam na imię Artur : ) lubię grać w cs'a i siedze przy nim chyba aż za długo : ) 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Ponieważ jak patrze jak ktoś lata odpalony albo nadużywa mikro gada jakieś bzdety i do tego ma 12 lat to szlak mnie trafia : ( a nie każdy chce tego słuchać. 11. Linki do reklam: Czy to konieczne : (( mogę zrobić ale później bo nie mam na to czasu w przeciwieństwie do grania Xd12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; ss'y, demko, ban : ) -Gdy ktoś nadużywa micro; kick- ogar, ban -Nadużywa Kultury na serwerze; kick-gar, ban13. Platforma Cs(Non Steam/Steam):Non Steam, jeżeli będzie potrzeba to będzie Steam : ) Pozdrawiam : ) .pdG ` oT or not? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 1. Brak ci kultury 2. Brak reklam = N I E Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rentui 3 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Brak reklam.. dorób reklamy, to zmienię zdanie. Na chwilę obecną na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AquaDevil 9 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Wiek + Mikro + Składka + Amxx - Forum - Kultura - Reklamy - Non-Steam - Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Co to mowic widziales screny z twoją bezcenną kultura duze NIE admin musi dawać przykład innym graczą nie widze cie w tym ;d rozumiem sam czasami napisze kur*a al emi chodzi o wyzywanie innych graczy.... i kłucenie sie z nimi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkilleD ;** 11 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Dorób reklamy i będę na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 8h na serwie + brak reklam, Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*WSRH* Siemanko:) 27 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Może i nie spełnia wymagań ale ja jestem na TAk trzeba ogarnąć to FFa. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiash. 20 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Mało godzin na serwie, brak kultury, brak reklam. Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enq 19 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 na nie -kultura -reklamki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 A ja jestem na Tak Ogarnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn 31 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Nie rozumiem Cię, jeżeli masz możliwość nabycia w jakiolwiek sposób steam, to dlaczego nie zrobisz tego? Będzie steam + reklamy, można zaryzykować. Z tego co widzę, to kulturą nie grzeszysz, ale mimo tego dałbym Ci tak. Niestety na dzisiejszy dzień, NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monka ;D 19 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 NIE Podanie wnioskuje że nie jesteś godzien = nieogarnięty = wiek :x =idź spać. 8======D łap putasa... Podanie jak z dupy do papy czyli na odpierd*l wyjazd. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: NieJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #2 [Only DD2] Cs-Classic.pl CLASSIC] | | Pukawka.pl → FFaPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi