bot or not? 1 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 1. Serwer: DD2 2. Nick: .pdG ` oT or not?3. Imię: Artur : )4. Wiek: 275. Znajomość Amxx(0/10): 8 : (6. Mikrofon(Tak/Nie): Tak7. Składka(Tak/Nie): Owszem : )8. Czas spędzony na forum: 1h9. Opisać siebie: No jak juz wiecie mam 27 lat i mam na imię Artur : ) lubię grać w cs'a i siedze przy nim chyba aż za długo : ) 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Ponieważ jak patrze jak ktoś lata odpalony albo nadużywa mikro gada jakieś bzdety i do tego ma 12 lat to szlak mnie trafia : ( a nie każdy chce tego słuchać. 11. Linki do reklam: Czy to konieczne : (( mogę zrobić ale później bo nie mam na to czasu w przeciwieństwie do grania Xd12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; ss'y, demko, ban : ) -Gdy ktoś nadużywa micro; kick- ogar, ban -Nadużywa Kultury na serwerze; kick-gar, ban13. Platforma Cs(Non Steam/Steam):Non Steam, jeżeli będzie potrzeba to będzie Steam : ) Pozdrawiam : ) .pdG ` oT or not? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 1. Brak ci kultury 2. Brak reklam = N I E Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rentui 3 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Brak reklam.. dorób reklamy, to zmienię zdanie. Na chwilę obecną na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AquaDevil 9 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Wiek + Mikro + Składka + Amxx - Forum - Kultura - Reklamy - Non-Steam - Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Co to mowic widziales screny z twoją bezcenną kultura duze NIE admin musi dawać przykład innym graczą nie widze cie w tym ;d rozumiem sam czasami napisze kur*a al emi chodzi o wyzywanie innych graczy.... i kłucenie sie z nimi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkilleD ;** 11 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Dorób reklamy i będę na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 8h na serwie + brak reklam, Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*WSRH* Siemanko:) 27 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Może i nie spełnia wymagań ale ja jestem na TAk trzeba ogarnąć to FFa. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiash. 20 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Mało godzin na serwie, brak kultury, brak reklam. Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enq 19 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 na nie -kultura -reklamki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 A ja jestem na Tak Ogarnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn 31 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Nie rozumiem Cię, jeżeli masz możliwość nabycia w jakiolwiek sposób steam, to dlaczego nie zrobisz tego? Będzie steam + reklamy, można zaryzykować. Z tego co widzę, to kulturą nie grzeszysz, ale mimo tego dałbym Ci tak. Niestety na dzisiejszy dzień, NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monka ;D 19 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 NIE Podanie wnioskuje że nie jesteś godzien = nieogarnięty = wiek :x =idź spać. 8======D łap putasa... Podanie jak z dupy do papy czyli na odpierd*l wyjazd. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: NieJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 30 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #2 [Only DD2] Cs-Classic.pl CLASSIC] | | Pukawka.pl → FFaPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi