Andre 459 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 1. Serwer: Call Of Duty 45k lvl 2. Nick: Andre.3. Imię: Patryk4. Wiek: 145. Znajomość Amxx(0/10): 86. Mikrofon(Tak/Nie): Tak7. Składka(Tak/Nie): Tak8. Czas spędzony na forum: 16d ale konto mam 8 miesięcy.9. Opisać siebie: Mam na imię Patryk i mam 14 lat.Interesuję się informatyką.Moje cechy,no cóż jestem miły,pomocny a także wstydliwy i nieśmiały ^ ^.10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Ponieważ jeśli się nie mylę na CoD`zie jest 4 adminów a często grają odpały i chciałbym pilnować porządku.11. Linki do reklam: 1.http://www.pzcs.czo.pl/topics3/1455.htm#1464 2.http://www.cspila.czo.pl/topics1/5914.htm#5934 3.http://www.cs-fox.czo.pl/topics9/6375.htm#6406 4.http://www.cs-zombies.czo.pl/topics2/7023.htm#7078 5.http://rt-cs.cba.pl/viewtopic.php?p=26243#2624312. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; wh,ss`y aim,sh demko -Gdy ktoś nadużywa micro; upomnienie,kick,ban od 5 do 30 minut -Nadużywa Kultury na serwerze; upomnienie,kick,ban od 5 do 30 minut13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 można dać szanse, bo admów mało na codzie a ten twój knife MOD to prawie nikt nie gra, więc ogarniesz 2 serwy. Tak, przyda się admów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ursus5314 0 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Na tak ogarniety gosc . Pomogł mi na serwie gdy mi cos sie zepsuło spoko gosciu mozna mu powierzyc admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Jejku kolejny botek ^^ nie no zartujje mimo wieku z pewnością sobie poradzi jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
btq 6 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Nie znam cię i wgl . ale dam ci tak ^^ gimbusku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Na Nie Ma już adminia na innym serwie I mało na serwie WYmagania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M l o d z i a c z e k ; d 61 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Powiem tak... Jestes rzadko na serwie.. a jezeli juz jestes to tylko na chwile.. Polatasz magikiem ze 2 mapki i idziesz sobie ... Sory :] ale moim zdaniem za malo grasz.... Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Sorry Andre , ale jestem na nie , jestes coraz mniej na serverze , po drugie masz admina a po trzecie wieek ;| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rentui 3 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Jestem na tak. Da radę na 2 serwery, na knife mod mało ludzi, więc ogarnie razem z tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AquaDevil 9 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Znam cię z Knifa, i wiem, że ogarniesz. Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Jestem na nie. Nie masz 30 godzin na serwerze. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R0lanD 2 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Na NIE masz admina i nie masz 30 h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Co prawda nie spelniasz wymagan wiekowych i masz admina na drugim serwerze ale zewzgledu na to ze ten serwer teraz kiepsko stoi zgraczami mam nadzieje ze poprawisz aktywnosc na 45k , adminow tam potrzeba mysle ze mozna dac ci jakis okres proby jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiash. 20 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Ja jestem na tak. Ogarnia bardzo dobrze każdą rangę, którą ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Masz już adma i nie widzę cię na KnifeModzieJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #5 [Call Of Duty] Cs-Classic.pl [45001 LvL][COD:MW] | Pukawka.pl → CODPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi