Schabusss :D 0 Posted December 8, 2012 Share Posted December 8, 2012 mój 3 wywiad na dziś to koniec Liczę na dużą ilość PIWEK !! 3 wywiady w ciągu 2 godzin to jest wyczyn ! Redaktor: Schabusss Udzielający Wywiadu: Ka*eN[t] Witam Witam To może na początek się nam przedstawisz ? hmm...Mam na imię Cezary mam 14 lat chodzę do klasy 2gimbazjum ^-^ Czym się zajmujesz ? Aktualnie to niczym czasem zerknę w książkę i tyle : ) Aha, masz jakieś plany na przyszłość ? Tak,mam zamiar iść do Szkoły Wojskowej,iż według mnie jest to praca opłacalna i w jakiś sposób można pomóc ojczyźnie Co lubisz czego nie lubisz ? Nie lubię obgadywania za plecami uważam,że to jest tchórzostwo osoba która nie może spojrzeć drugiej osobie w twarz i powiedzieć jej to ... nie lubię również kłamstwa wolę jak ktoś mi zrobi przykrość prawdą niż słodzić kłamstwem ; ) hmm ... zdrady? tego chyba nikt nie lubi więc nie ma tutaj się więcej rozpisywać.Lubię spędzać czas z przyjaciółmi oraz od nie dawna z koleżanką mam nadzieje,że do czasu koleżanką : > życzę powodzenia z tą 'Koleżanką". a Wracając do pytań opowiesz nam cos o swojej rodzinie ? masz rodzeństwo ? Tak mam dwóch braci jeden straszy o 3 lata drugi o 6lat hmm... co mogę o nich opowiedzieć obaj grają zawodowo w piłkę nożną rodzinka trochę przypałowa ale nie zamieniłbym jej za nic na świecie przeżycia z nimi były,są fragmentami w moim życiu jak pierwsza miłość : ) heh dobra lecimy do pytań związanych z cs'em i koniec bo już dziś nie umiem 3 wywiady w ciągu godziny ! hmm..gdy wróciłem do domu brejdak słucha nutek i słuchał właśnie KaeN - Alter ego i tak słucham i taka sobie myślę nie najgorsza piosenka z żartem ale z przekazem i potem sobie leżę na łóżku i myślę posłucham sobie jej i tak wpadłem w transik : p wbiłem na komputer ściągnąłem Album "Od Kołyski Aż Po Grób",który wam polecam i tak mnie naszło na nick Ka*eN[t] Czyli nick taki przypadkowy tak zwany na sajenie Od ilu lat grasz w cs'a ? hmm często się nad tym zastanawiam szczerze Ci powiem bo grałem na zombie modach ale czasem sobie przypominam,że też na serwerach surf ale i na DR ale gdzieś około 3/4lat z przerwami Podobnie jak ja Jakie Mody najbardziej lubisz ? najbardziej to lubię 4funy ale nie takie,że nawalone w nich jest pluginów tylko 4FUN+ Plugin z leczeniem Dobra Koniec wywiadu nie mam już dziś sił. chcesz jeszcze kogoś pozdrowić ? No chciałbym pozdrowić Krypton'a , Sabinke , Fantasie , Ciebie ; * , ChiLL'a oraz -_- czyli osoby co znam z dawna Dziękuje za pozdrowienia oraz za to ze Poświęciłeś dla mnie czas ! To raczej ja powinienem dziękować,że Ty poświęciłeś na mnie ale spoko : ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
IksDe 0 Posted December 8, 2012 Share Posted December 8, 2012 no to jest wywiad a nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
bieberlOve[x] 0 Posted December 8, 2012 Share Posted December 8, 2012 Fajny wywiadzik. Piwko. Jesteś moim ulubieńcem od wywiadów. I dziękuję za pozdrowienia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n0th1ng 0 Posted December 8, 2012 Share Posted December 8, 2012 Nom wywiadzik spoko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
IksDe 0 Posted December 8, 2012 Share Posted December 8, 2012 Sabinka mnie nawet w szkole biorą do wywiadów tylko,że w szkole wole się powygłupiać bo potem to jest na apelu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiOmBaL 0 Posted December 8, 2012 Share Posted December 8, 2012 No, no niezły wywiadzik :-P Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolcia 786 Posted December 8, 2012 Share Posted December 8, 2012 no ciekawy wywiad piwko leci Link to comment Share on other sites More sharing options...
neska. 3,198 Posted December 8, 2012 Share Posted December 8, 2012 No fajny wywiadzik thx za pozdrowienia Schabusss , masz pivko ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz!oBaK 0 Posted December 20, 2012 Share Posted December 20, 2012 Spoczko wywiadzik ;p więcej takich ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kimuras 0 Posted December 21, 2012 Share Posted December 21, 2012 No fajny :mrgreen: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts