Schabusss :D 0 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Mój 4 wywiad ! jednak na dziś to nie koniec ! ale mają być PIWKA ! słabo wyszło bo nie mam już dziś sił na to Redaktor: Schabusss Udzielający wywiadu: GramBezButów Witam. Witam. Na początek przedstaw nam się Jestem Jonathan (GramBezButów) Mieszkam w kaliszu Ile masz lat ? dwadzieścia siedem (27) Czym się zajmujesz ? Pracuje od 4 lat jako kierownik zakładu stolarskiego Masz rodzinę ? W pewnym sensie tak, mam narzeczoną, mieszkanie i liczę że niedługo dziecko To Gratuluje jak narzeczona ma na imię ? Malwina, ma 24 lata masz rodzeństwo ? Mam, 2 braci po 17 lat i jedna siostre 14 lat co lubiłeś robić w dzieciństwie ? Biegać po kukurydzy ponieważ 12 lat przesiedziałem na wsi Dobra to teraz może trochę pytań związanych z cs'em Nie ma sprawy ;p Od ilu lat grasz w cs'a ?? od 4 Skąd pomysł na nick Gram bez butów ? Kiedyś jak miałem z 18 lat grałem ze znajomym w jakaś tam grę i on z nudów wyrwał mi moje kochane laczki z nóg które się rozerwały na 2 części no i pomyślałem że ustawie taki nick Hehe, skąd znasz naszą kochaną serwerownie ? Nie znałem jej nigdy ponieważ nigdy nie grałem po prostu kiedyś szukałem z nudów serwerów na INTERNET no i znalazłem COD'a zawsze lubiłem ten rodzaj rozgrywki więc wszedłem Czyli można powiedzieć że szczęśliwie dzięki INTERNETOWI do nas trafiłeś ! tak Na jakich naszych serwerach lubisz grać ? COD i DD2 Chcesz na koniec kogoś pozdrowić ? Dobra więc na koniec chce pozdrowic Siebie, siebie no i siebie ponieważ nie mam przyjaciół. Dziękuję za to ze poświęciłeś dla mnie czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amelia 0 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Wywiad nawet fajny, ale nie rób tyle wywiadów w jeden dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieberlOve[x] 0 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Fajny wywiad. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 wywiad bardzo ciekawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoPe 4 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 No nawwt nawet xd lap browca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiOmBaL 0 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Ciekawy wywiadzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C!chy 0 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 fajny wywiad ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dz!oBaK 0 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 Fajny wywiadzik ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi