Schabusss :D 0 Posted December 8, 2012 Share Posted December 8, 2012 Mój 4 wywiad ! jednak na dziś to nie koniec ! ale mają być PIWKA ! słabo wyszło bo nie mam już dziś sił na to Redaktor: Schabusss Udzielający wywiadu: GramBezButów Witam. Witam. Na początek przedstaw nam się Jestem Jonathan (GramBezButów) Mieszkam w kaliszu Ile masz lat ? dwadzieścia siedem (27) Czym się zajmujesz ? Pracuje od 4 lat jako kierownik zakładu stolarskiego Masz rodzinę ? W pewnym sensie tak, mam narzeczoną, mieszkanie i liczę że niedługo dziecko To Gratuluje jak narzeczona ma na imię ? Malwina, ma 24 lata masz rodzeństwo ? Mam, 2 braci po 17 lat i jedna siostre 14 lat co lubiłeś robić w dzieciństwie ? Biegać po kukurydzy ponieważ 12 lat przesiedziałem na wsi Dobra to teraz może trochę pytań związanych z cs'em Nie ma sprawy ;p Od ilu lat grasz w cs'a ?? od 4 Skąd pomysł na nick Gram bez butów ? Kiedyś jak miałem z 18 lat grałem ze znajomym w jakaś tam grę i on z nudów wyrwał mi moje kochane laczki z nóg które się rozerwały na 2 części no i pomyślałem że ustawie taki nick Hehe, skąd znasz naszą kochaną serwerownie ? Nie znałem jej nigdy ponieważ nigdy nie grałem po prostu kiedyś szukałem z nudów serwerów na INTERNET no i znalazłem COD'a zawsze lubiłem ten rodzaj rozgrywki więc wszedłem Czyli można powiedzieć że szczęśliwie dzięki INTERNETOWI do nas trafiłeś ! tak Na jakich naszych serwerach lubisz grać ? COD i DD2 Chcesz na koniec kogoś pozdrowić ? Dobra więc na koniec chce pozdrowic Siebie, siebie no i siebie ponieważ nie mam przyjaciół. Dziękuję za to ze poświęciłeś dla mnie czas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amelia 0 Posted December 8, 2012 Share Posted December 8, 2012 Wywiad nawet fajny, ale nie rób tyle wywiadów w jeden dzień. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bieberlOve[x] 0 Posted December 9, 2012 Share Posted December 9, 2012 Fajny wywiad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolcia 786 Posted December 9, 2012 Share Posted December 9, 2012 wywiad bardzo ciekawy Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoPe 4 Posted December 9, 2012 Share Posted December 9, 2012 No nawwt nawet xd lap browca Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiOmBaL 0 Posted December 9, 2012 Share Posted December 9, 2012 Ciekawy wywiadzik Link to comment Share on other sites More sharing options...
C!chy 0 Posted December 9, 2012 Share Posted December 9, 2012 fajny wywiad ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz!oBaK 0 Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 Fajny wywiadzik ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts