MGotze 25 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 1. Serwer: Cod 45k 2. Nick: MGotze3. Imię: Tomek4. Wiek: 155. Znajomość Amxx(0/10): 10 (Jeżeli chodzi o menu admina)6. Mikrofon(Tak/Nie): Tak ,ale mam Steam ,więc cóż mogę mówić ? 7. Składka(Tak/Nie): Tak ,jak będę miał pieniądze . W wymaganiach pisze ,że osoby ze steam nie muszą ,aczkolwiek kiedy będę miał jakiegoś grosza to bardzo chętnie wam dam 8. Czas spędzony na forum: 6d 9h 16m 48s 9. Opisać siebie: Mam na imię Tomek ,lat 15 tak jak już wiecie . Jak tu siebie opisać ? Nie będę pisał ,że jestem miły czy skromny ,bo głupio mi to pisać . Musicie mnie poznać ,żeby sami mieć o mnie opinie .10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Chciałbym pomóc , mam dużo czasu, ostatnio na serwerze ,są Cheaterzy i trzeba ich zwalczać . Ja dość długo siedzę ,na serwerze ,a więc mógłbym tą funkcje pełnić . Mam nadzieje ,że dacie mi szanse .11. Linki do reklam: http://cs-hax.com/topic/67381-cs-classicpl/ http://cstopek.pl/index.php?/topic/10060-cs-classicpl/ http://bingbang.eu/viewtopic.php?f=87&t=18935 http://www.nafarcie.pl/temat-Cs-Classic-PL 12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; ,SS , Perm -Gdy ktoś nadużywa micro; ostrzeżenie ,kick ,ban 5 minut -Nadużywa Kultury na serwerze; ostrzeżenie ,kick ,ban 5 minut13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Steam ( podany w opisie ) Wymagania: ~Wiek 15+ (ale z mutacja najlepiej) No wiek jest ~Mikrofon(nie wymagane aż tak) Jest ,ale nie używam ,bo nie słyszę ,NS ,więc nie ma prawie nikogo kto coś mówi ,a ja nie będę rozmawiał ze sobą ~Minimum 30 godzin gry na Serwerze Niestety nie ma ,ale to szybko nadrobię ,gram często .~Ogar ,a to sobie sami oceńcie~Kultura Od razu napisze ,że jestem ostatnio nerwowy , czyli piszę np. ku^wa ,kiedy zginę .Ale to tylko wtedy ,jeżeli chodzi o kulturę do ludzi to myślę ,że coś tam jest . ;d ~Obsługa amxmodmenu w jednym palcu Oczywiście ,przecież to banalnie proste . ~Użytkownik pisząc podanie powinien mieć ZERO WARNÓW NA FORUM - 0 punktów ostrzeżeń.~Aktywność na forum(nie jest ważna aż tak) Jest jakaś .~Oczywiście kreatywność i umiejętność ogarnięcia serwera Chyba jest~Reklamowanie Serwerów Mogę ,kiedy będę miał czas ;d ~Składka (7,38 zł) Na laaaajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 dorób reklam, jestem na tak można dać ci szanse - wymagania spełnione, widzę cię na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prosz3k 7 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Wymagania spelniasz , jestem na TAK :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cuzco Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Tak ogarnie wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Szanse można dać . Jestem na TAK , mam nadzieję że pomożesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rentui 3 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Jestem na tak. Wymagania są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamknij Oczy 88 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Jesfem na Tak . Wymagania spełniasz widzę Cię na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 ogarnie na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BSOD_______________ 0 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Na tak można mu powierzyć chociaż tydzień próby ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Można dać szanse na wykazanie się, poza tym wymagania spełnia, wiek też odpowiedni i co najważniejsze widuję go na serwerze. TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkalnyPatataj 100 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Jestem na TAK jedyny powód to - wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilerek 8 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 jestem na TAK -wiek -mikro -składka -reklamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 da rade. Jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 również na Tak wymagania są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Przyjęty na okres próbny.Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #5 [Call Of Duty] Cs-Classic.pl [45001 LvL][COD:MW] | Pukawka.pl → CODPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi