technik 0 Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Ulepszać? "proponuje ZWIĘKSZYĆ widoczność u spidermana" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LewyMario 1 Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 ZWIEKSZYC= oslabic klase spiderman'em gram, ale on przerasta klasy, nim rash to jest miód malina ;P nie wiem ile ma widocznosci diabel, ale ja bym chociaż wyrownal z nim albo jeszcze zwiekszyl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 21 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 diabel 55/255 spiderman 65/255..... RESET 30.09.2013r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LewyMario 1 Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 jak juz tam chcecie, ja tylko dalem propozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LewyMario 1 Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Klasa: Sanitariusz Bronie: TMP lub MAC-10 i 5dmg z nich Opis klasy: Posiada apteczkę, ma 1/x wskrzeszenia kolegi z teamu (klawiszem E) (czegoś takiego na serwie nie ma, a to fajna klasa bo grałem taką i miło się grało ) co wy na takie cos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej(*) Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Mario, za lecz nie wiem czy da rade z tą apteczką, bo przy ożywianiu od razu zużyję ją. za to może dało by radę wykonać leczenie sojusznika, 10hp na sekundę~. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Klasa: Sanitariusz Bronie: TMP lub MAC-10 i 5dmg z nich Opis klasy: Posiada apteczkę, ma 1/x wskrzeszenia kolegi z teamu (klawiszem E) (czegoś takiego na serwie nie ma, a to fajna klasa bo grałem taką i miło się grało ) co wy na takie cos? może jeszcze dodać, że dostanie expa za wskrzeszenie kolegi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LewyMario 1 Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Kobys, no ciekawe Andrzej, no faktycznie nie pomyslalem ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej(*) Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Proponuję dodać nowy rodzaj konkursów nie tylko na forum, reklamy i inne duperele tylko w grze, czyli wyzwania za które zdobywa się punkty, opisane na forum i udokumentowane screenem z gry. To mogą być śmieszne zadania, takie jak zdobądź dwa zabójstwa na raz z HE lub całkiem absurdalne jak sprzedaj "płaszcz harrego" Oczywiście tak dobrać pkt i zadania aby dostać nagrodę trzeba było się napracować. Każde wyzwanie będzie różnie punktowane rzecz jasna Moim zdaniem jest to pomysł który może okazać się bombą, może. Akurat na rozpoczęcie nowego sezonu Co do nagród to myślałem nad tygodniowymi VIP'ami, myślałem także o problemie z sponsoringiem jak wejdzie ta opcja, ale nie zaszkodzi napisać i się dowiedzieć co na to inni ludzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LewyMario 1 Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 podoba mi sie cos takiego , bo same /misje to malo a na nowy sezon cos ciekawego i nowego by bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiołaS 5 Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Z tym sanitariuszem to dobry pomysł. Można by to wprowadzić po resecie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Właśnie Endriu. Za vip'a trzeba zapłacić,a jak dojdą jakieś zadania z którymi trzeba się troszkę pomęczyć i można za to wygrać vipa to wydaje mi się,że gracze będą woleli się potrudzić niż wydawać kasę...Średnio mi się podoba. Nawet jak wejdzie to w życie to żeby te zadania były trochę bardziej trudne niż misje, i żeby cały serwer nie był zaraz w vip'ach i premkach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej(*) Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 te przykłady co podałem wymyśliłem w 2sek, powiecmy ze one sa punktowane za 5 a nagroda jest za 5000 pkt.. ja nie mówię ze tzreba by było sie natrudzić nawet cały sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuzKuba 0 Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Ja od reseta proponuje dodać klase od lvl taką jak Kucacz (od 270) Opis:niewidzialny jak kuca m4 usp glock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej(*) Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Kuba, zapomniałeś dodać "Opis:niewidzialny jak kuca z nożem m4 usp glock" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 taka klasa kucacz jest praktycznie na każdym cod modzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janosik 0 Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Jeszcze z tym Generałem można go dopracować, bo z tym przebraniem wroga różnie bywa raz jest a raz nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiołaS 5 Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Oto propozycja Sanitariusza jak by wyglądał Sanitariusz:Inteligencja: 0Zdrowie: 50Wytrzymałość: -10Kondycja: 20Bronie: aug, smokegranade, flashbangDodatkowy opis: Posiada apteczkę, +5 dmg, Ma 1/3 na wskrzeszenie kolegi z teamu przycisk E lub C. Proponuję też dodanie i zmianę itemu: Defibrylator Sanitariusza: Masz 1/3-6 szansy na wskrzeszenie członka drużyny przycisk E lub C. Losowa Broń: Dostajesz losową broń co rundę. Zmianę itemu: Pierścień EXPA: Za każdego fraga dostajesz +90 Expa dodatkowo. Na: Pierścień EXPA: Za każdego fraga dostajesz +130-180 Expa dodatkowo. Dlaczego tak.? Ponieważ za wygraną rundę jest chyba 250 Expa, lub 200, a 90 expa to zbyt mało nawet na 50 LvL. Ps. To tylko propozycję, więc proszę nie krytykować tego co napisałem tylko napisać czy dobry pomysł lub nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 ja bym właśnie zmienił ten pierscien expa :Dnp zrobic ze pierscien expa jak masz od godz 9 rano do 22 masz 200 expa a od 22 do 9 rano masz dajmy ze 260:)fajnie by sie grało:)A o to perki:Sakwa złota - Co rundę otrzymujesz 16.000 $.mozna zmienic na 10.000Misje tez mozna zmienic:Przedział ( od 151 do 200 lvl)Zabij 100 osob head shotem 10000 expaZadaj 60000 dmg 10000 expai tyle:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Ziolas już bylo mówione,ze jak masz apteczkę i będziesz chciał wskrzesić kolega 'e' to apteczka automatycznie Ci się zużyje. Reszta spoko pomysl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiołaS 5 Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 To bez apteczki. Skoro pralka wspomniałeś temat misji. To dobry moment by wspomnieć o poprawieniu misji: 1. Rozdział Pierwszy ( Od 1 do 50 Lv.) Jebnij 5 HeadShotów Nagroda: 1000 expa - ( proponuję zmianę na 10 HeadShotów i 2000 expa i jak by się dało chociaż wątpie, żeby snajper np. miał tylko 5 HeadShotów, a inne klasy 10. ) Zabij 10 osób Nagroda: 1000 expa - ( zmianę na 50 osób, nagroda 2000 expa. W końcu trzeba zachęcić do zabijania gracza, a nie 10 osób i misja wykonana. ) Podłóż 3 bomb Nagroda: 1000 expa - ( 3 bomby to akurat. Ludzie się skarżą, że dużo czasu wymaga położyć pakę, dlatego nie ma sensu tego pogarszać, nagroda 2000 expa ) Rozbrój 3 bomb Nagroda 1000 expa - ( To co wyżej i nagroda 2000 expa ) Uratuj 3 razy hosty Nagroda: 1000 expa - ( Zmiana na uratuj 6 hostów. Z tego względu, że np. jak jest assault to masz 4 hosty uwolnisz je i masz już misję wykonaną, moim zdaniem zdecydowanie za łatwa misja i nagroda 2000 expa ). Zadaj 100 obrażeń Nagroda: 1000 expa - ( To chyba najłatwiejsza misja teraz 100 obrażeń robię przez jedną rundę, dlatego proponuję zmianę na min. 1000 obrażeń i nagroda 2000 expa) 2. Rozdział Drugi ( Od 51 do 150 Lv.) Jebnij 10 HeadShotów Nagroda: 2500 expa - ( 15 HeadShotów i nagroda 3500 expa ) Zabij 20 osób Nagroda: 2500 expa - ( Zabij 75 osób i nagroda 3500 expa ) Podłóż 6 bomb Nagroda: 2500 expa - ( Zostawić tak jak jest i dać 3500 expa ) Rozbrój 6 bomb Nagroda 2500 expa - ( To samo co wyżej ) Uratuj 6 razy hosty Nagroda: 2500 expa - ( Uratuj 8 hostów, 3500 expa. Myślę, że 8 hostów to akurat w drugim rozdziale nie za trudno, ani nie za łatwo. ) Zadaj 200 obrażeń Nagroda: 2500 expa - ( 200 obrażeń to nadal można zrobić w jedną rundę, proponuję zwiększyć do 1500 obrażeń ) 3 .Rozdział Trzeci ( Od 151 do 250 Lv.) Jebnij 20 HeadShotów Nagroda: 5000 expa - ( 20 Headshotów to akurat nie trzeba tego zmieniać, nagroda 6500 expa ) Zabij 30 osób Nagroda: 5000 expa - ( zmienić na zabij 100 osób i nagroda 6500 expa ) Podłóż 10 bomb Nagroda: 5000 expa - ( 10 bomb akurat i 6500 expa ) Rozbrój 10 bomb Nagroda 5000 expa - ( to samo co wyżej ) Uratuj 10 razy hosty Nagroda: 5000 expa - ( 10 hostów wystarczy myślę, że nie potrzeba już tego zmieniać. 6500 expa ) Zadaj 400 obrażeń Nagroda: 5000 expa - ( 400 obrażeń to mało, 1-2 rundy i zrobione. Myślę, że 2000 obrażeń to akurat i 6500 expa ) 4. Rozdział Czwarty ( Od 251 do 350 Lv.) - do tego to nie wiem jak jest, bo nie doszedłem do tego, ale też trza by było coś zmienić. Ps. To tylko propozycja, jeżeli coś ci się nie spodobało w mojej wypowiedzi staraj się napisać o tym co ci nie pasuję. Nie krytykuj. Zrobiłem to z myślą o innych graczach i, żeby ta gra nie polegała tylko na zdobywaniu fragów, pace i hostach, ale , także na robieniu misji. Myślę, że dzięki trudniejszym misją gracze, będą chcieli grać jeszcze dłużej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Z tego co mi wiadomo każda postać z umiejętnością na minus przeciąża serwer, nie wiem czy prawda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 23 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Umiejetnosci klasy sa na jednym przycisku i nie da sie ustawic wskrzeszenia na jednym apteczki na drugim - wskrzeszenie(apteczka) jednoczesnie. punktow statystyk na start nie bylo nie ma i nigdy nie bedzie na tym serwerze. Jesli ktos lubi przeciazac serwer smieciami niech zaplaci 200 zl na/msc postawi coda i niech tam sie bawi w takie praktyki, ten serwer nie bedzie padac co mape . Misje poprzerabiam troche mniejwiecej jak to ZiolaS opisał. Na serwer w nowym sezonie zostana dodane 2 nowe klasy i 2-3 nowe perki , i tutaj niestety muszep oinformowac chociazbym bardzo chcial nic wiecej niedodam dlaczego? bo serwer jest pelny. Posiada juz krytyczna liczbe perkow i klas juz sami mozecie zauwazyc ze sie buguje wybor klas jest 2x od poziomu - jest to spowodowane za duza iloscia klas. Dlatego tez zostana dodane 2 klasy nie wiecej i w nastepnych sezonach jakas przeglosowana klasa moze byc usuwana i dodawana nowa w inny sposob nie da rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 A jakie to klasy będą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LewyMario 1 Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 mozna sie dowiedziec jakie to klasy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi