Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 fajnie ze elektryka zjeba******pzdr dla tego ktory mial taki zaje*****pomysl to chociaz na rekompensate mu dolozcie 5 dmg do deagla albo ak.co to za pomysl zeby bral tylko 110hp?to jest 1/3 tylko pzdr a i ja bym wywalil u generała odrodzenie sie na respie wroga zeby tego wogole nie bylo bo jesli nawet sie odrodzisz 1 raz na 6 rund no to i tak jest po tobie to kazdy ma na cb celownika ustawionego:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 ale ja jeszcze prośbe do generała mam sprawdzicie go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 19 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 KozaK sprawdzalem juz generala i ma dodane ubranie wroga ktore powinno dzialac dzis sproboje go zrobic od nowa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LewyMario 1 Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 @Pralka, ale elektryk dalej jest mocny, nie wiem o co Ci chodzi, jak dolozysz do niego 5dm to bedzie za mocna klasa -.- , jesli juz to elektryka dac na premke i zwiekszyc dmg z blyskow . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 no to czemu classic ma 5 dmg i ma m4A1(to jest latwiejsza bron od ak)a prze elektryku nie chcecie dac 5 dmg?nie rozumiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 19 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 bo classic ma jedna rakiete ? 140 dmg a elektyrk 2 blyski 220 dmg ? - nic nie dodam spamujcie wiecej to warny chetnie rozdam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 elektryk i tak jest pro więc zkończmy już o tej klasie .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Rybak będzie lepiej jak usuniesz generałowi respienie sie u wroga . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 tez jestem za:)kozakiem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Może dla Archanioła coś Nazwa perk: Prawdziwy Archaniol Opis: dostajesz MP5navy +5 może 10 dmg Bo skoro jest prawdziwy ct/tt to może też być takie coś :)Fajnie się nim gra. Polecam. @@edit Tato to po co piszesz skoro wiesz,ze nie przejdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Moze perkNazwa perku:Noz komandosaOpis:1/1 z kosy:)ale pewnie nie dacie bo napiszcie"nawet premka tak nie ma wiec sie ogarnij"no ale sprobowac mozna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Przecież masz naboje koksa ( 10dmg) Dla mnie bezsensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Może dla Archanioła coś Nazwa perk: Prawdziwy Archaniol Opis: +5 może 10 dmg? Bo skoro jest prawdziwy ct/tt to może też być takie coś :)Fajnie się nim gra. Polecam. @@edit Tato to po co piszesz skoro wiesz,ze nie przejdzie Ale moze jednak zrobia:Dno co jestes widoczny to jaki klopot zeby ktos cie zdjal:Dna moje oko by sie fajnie gralo:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 pralka myśle , że to nie przejdzie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 20 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Nazwa perk: Prawdziwy ArchaniolOpis: dostajesz MP5navy +5 może 10 dmg // NIE są naboje Nazwa perku:Noz komandosa // pomysle ale dodam najszybciej po resecie general bez respienia się // nie - general ma brak rozrzutu i w jego przypadku resepienie sie to oslabienie tej klasy i to zostaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Rybak ciesze sie tyle ode mnie:)pomyśl pomyśl:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janosik 0 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Jak tak to można dać generałowi 1/5 na zrespienie się co by działało jak zmartwychwstanie zamiast resp u wroga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LewyMario 1 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 janosik to zla propozycja, rybak Ci raczej w poprzednim poscie wyjasnil wszystko, resp u wroga to oslabienie dla generala bo ma brak rozrzutu i tak zostaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 to dajcie generałowi ubranie wroga i będzie wszystko grało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
technik 0 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Moim zdaniem reset powinien już być, wiem, że tam maja mieć 3 osoby ten 350 level i nie rozumiem tego bo jest pełno 200+ sam mam 240 i nudno sie zrobiło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 dlatego ja nie gram, ja mam 225 bodajże i jak grałem ostatnio to same 200+, lepiej zrobić reset i dać mniejszy exp żeby 200 lv nie wbijało się w 4 dni tak jak ostatnio BlaZe z Modziolem mieli że 14 sierpień (chyba) był reset a oni 4 dni później mieli już po 120+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
technik 0 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 Ja póki co też prawie w ogóle nie gram, wejde zagram mapke i koniec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 no niech będzie reset już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LewyMario 1 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 to dzial do propozycji a nie do dyskusji ,Proponuje jeszcze zwiekszyc widocznosc spidermana chociaz o 5-10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 to dzial do propozycji a nie do dyskusji , Proponuje jeszcze zwiekszyc widocznosc spidermana chociaz o 5-10 Spierman jest i tak już dobry to poco go ulepszać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi