Skocz do zawartości

Wasze propozycje x3

Rybak

Rekomendowane odpowiedzi

Wiem że było to już wałkowane 10 razy, i pewnie moje prośby na nic się zdadzą ale... Według mnie Elektryk jest za słaby. Może i ma błyskawice zadającą 110 dmg , ale z ak bez żadnego dodatkowego dmg nie jestem w stanie dobić osobnika z który ma więcej niż 100 wytrzymałości. W takiej sytuacji mogę jedynie liczyć na łut szczęścia, i losować dopóki nie wypadnie mi jakiś dobry perk... Jeśli jest to możliwe, to proszę o jakieś dodatkowe dmg w ak elektryka.

Z błyskawic masz te 110x2=220 czyli zostaje graczowi jakieś 80 hp jeżeli ma full w zdrowie, to nie żartuj sobie, że ne zadasz mu 80 obrażeń (max) bo może być mocno obity....

klarys jestem za!!!!nie mam szans zabic goscia ktory ma 300 hp i dajmy ze 100 wytrzymy;/no to pzdr dajcie 5 dmg i tyle:)classic tak ma a kurde ma latwiejsza bron!!!!!!bo m4a1 nie ma rozrzutu wogole a co dopiero ak47;/

Jeżeli już chcecie te większe dmg to trzeba by było też zabrać trochę dmg z błyskawicy ( Przy max incie walisz nie 110 dmg tylko 80 ). Też nie przesadzajcie z tymi dodatkami. Niedługo to będzie m4 1/2 na natychmiastowe zabicie...

@Kobys mało jest przypadków w których zdążę strzelić kogoś dwoma błyskawicami... Przed tym zazwyczaj któryś z nas ginie.

@Ziolas ja proszę o wzmocnienie tej klasy a nie jeszcze większe jej osłabienie...

Ta klasa była ZA DOBRA jak na zwykłą klasę...

teraz jest DOBRA, poprostu przyzwyczaiłeś się że było za łatwo...

Teraz dodano tyle dobrych klas, że nikt nie kupuje premki,a z czegos serwer musi się utrzymać .. Musicie to zrozumieć.

Wy wszyscy myslicie ze to wszystko takie proste ^ ^ , klasy sa wmiare wyrownane ale o dodatkowych dmg do podstawowych klas zapomnijcie jedyne co zrobie w najblizszym czasie to je oslabie bo serwer 30 zł nie kosztuje miesiecznie tylko około 350zl/msc jesli liczac smsy jesli sam sie nie utrzyma to my mamy zarabiac na ten serwer? chyba nie , tez nie mowie ze serwer ma byc taki ze bez premium sie grac nie da bo tak nie bylo i nie bedzie ale napewno nigdy nie zrobie zwyklej klasy takiej jak klasy premium bo za ten serwer sie placi a zeby stał to albo ktos go sponsoruje albo ludzie kupuja klasy premium proste.

Misje juz ustawilem na troche bardziej trudne mniejwiecej jak ZiolaS opisal tutaj kilka rzeczy co po resecie sie pojawi

new nazwa[] = "Lina spidermana"
new opis[] = "Posiadasz line (uzycie E)"

new const nazwa[] = "Profesionalista";
new const opis[] = "AK/M4/AWP, dostaje 80 expa za fraga";

new const nazwa[] = "Saper";
new const opis[] = "Posiada 2 miny,P90 oraz +1skok";

A dałoby rade zmienić speedhacka na:
new const nazwa[] = Stopy antylopy
new const opis[] = +40 kondycji, ciche bieganie

new const nazwa[]= Plecak kamikadze
new const opis[] = wybucha po śmierci zadając "XX"dmg (+int)

new nazwa[] = "Lina spidermana"
new opis[] = "Posiadasz line (uzycie E)"

Moim zdaniem to będzie niewypał , spidermanem tak łatwo się rashuje, że szok, jak jeszcze dojdzie ten perk to nic ciekawego nie będzie- będzie tylko rash, rash, rash, chyba, że będzie go ciężej wylosować tak jak np płaszcz harrego, czy tam headshoter'a 

Tez jestem przeciw poza tym jak nie bd admina na serwie to bd WYPIER z TXT np na de_dust_2002(ta woda i to okienko na respie CT)wiec jestem na nie a stopy antylopy to tez nawet fajne:Pspidermen odpada:)

Gość Andrzej(*)

PROPOZYCJE nie wiem, które możesz, a których nie możesz dodać, nie znam sie na tych waszych pluginach, ale warto napisać.

new const nazwa[] = szarża
new const opis[] = 1/4 szans na zbliżenie się do wroga po oddaniu do niego strzału.

new const nazwa[] = Autodestrukcja 

new const opis[] = zadaje 50dm+int, po użyciu zabija właściciela, można użyć gdy stan hp wynosi 100+, 10sek po odrodzeniu 

new const nazwa[] = Ostra amunicja 

new const opis[] = +5dm i lekko zwiększona prędkość strzału

Nowa klasa : Replikant

Opis : posiada mp5 oraz trzy klony(które odbijają pociski wroga)

new const nazwa[] = szarża // dobre ale nie wykonalne przynajmniej ja puki co nie mam pojecia jak to zrobic
new const opis[] = 1/4 szans na zbliżenie się do wroga po oddaniu do niego strzału.

new const nazwa[] = Autodestrukcja  // uzywany przy wiekszej ilosci osob crashuje serwer - nie

new const opis[] = zadaje 50dm+int, po użyciu zabija właściciela, można użyć gdy stan hp wynosi 100+, 10sek po odrodzeniu

new const nazwa[] = Ostra amunicja // byla klasa z szybkostrzelnoscia jednak sprawiala problemy i zostala usunieta z perkiem bylo by to samo

new const opis[] = +5dm i lekko zwiększona prędkość strzału

Nowa klasa : Replikant  // podobnie jak z szarza nie wiem jak mialbym sie do tego zabrac moze znajde gdzie podbna rzecz

Opis : posiada mp5 oraz trzy klony(które odbijają pociski wroga)

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.

Powód: KONIEC SEZONU

Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.

Pozdrawiamy

Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności