Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 kozak czemu nie rats?bo nie umiesz? ty tylko westwood dd2 a cos nowego?moim zdaniem trzeba DODAC DE_RATS_1337 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YeS? 16 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Własnie Rats To Jest Dobra Mapa Lepsza Niz Jakieś Westwood. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 rats Dobra ale pózniej nie pierd***lcie , że ktoś rzuca he na respa albo skanuje /:. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klarys Sam W Domu 2 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Nawet jeśli by już dodali tego ratsa, to i tak trzeba by było założyć blokadę do ostatnich 6 map. Bo i tak byśmy sobie na tym ratsie nie pograli...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 wole juz ratsa niz westwood;/to dodajcie ta mape:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 kozakZmC2 co to za różnica , na eldo też płaczą proszę bardzo tutaj macie wszystkie ratsy więc macie w czym wybierać http://cs.gamebanana.com/maps/cats/5012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Nie ciagnijcie tematu na temat westwooda bo zaczne usuwac te posty bo to poprostu bezsensu. Nikt narazie zadnych map nie usuwa , a z dodawaniem musicie poczekac bo to nie jest takie latwe jak sie wydaje na kazda mape trzeba robic spawny zeby pozniej nie bylo " dlaczego mnie zabilo " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Można dodać parę map nowych , typu rats i takich których nie ma. Może by dodać klasę od np 200 lvla żeby miała 2 skoki, 20hp za fraga oraz pełny magazynek po zabiciu gracza, co wy na to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YeS? 16 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Kobys Co do Map To Jestem Za A co Do nowych Klas o 200 lvl to jestem na nie powody takie bo są dobre klasy od 200 lvl i wystarczy tyle co jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 aha ratsy były i nie ma dlaczego? pisaliście ,że są bugi karol usunął w tamtym sezonie pamiętam sam skladałem propozycje map ale zostały usunięte ,,,,,,,, ja wa nie CZAJE XD ps rybak dddobre klasy napewno lepsze niż te co były ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Proponuje jeszcze zrobić, że jak gracze graja to nie słyszą co zabici mówią. Bo czasami nie ma admina i nic nie słychać bo tak potwornie się drą do tego mikrofonu, proponuje zwrócić na to uwage Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 kobys dobre by to bylo bo jak sie nie raz jest samemu na 3 lub jakos tak i jak ktos ci sie drze na mikro to nie slyszysz wrogow i cie zabijaja;/to tez jestem ZA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 czy mozecie w tym temacie nie SPAMOWAC ? pousuwalem kilka postow bo byly poprostu zwyklym SPAMEM jesli chcecie zeby byla jakas nowa mapa na serwerze to nie piszcie tutaj litani tylko dajciecie cos takiego : MAPA: DOWNLOAD: I MAPA PO PEWNYM CZASIE ZOSTAJE DODANA , NIE ROZUMIEM WASZEGO TOKU MYSLENIA LUDZIE , piszecie " aaa przydaly by sie nowe mapy niech dodaja tralalal " drugi odpisuje " nooooo masz racje mogli by dodac byle nie : wymienia mapy " a trzeci na to spina : "co ty wiesz o grze takie takie i mapy sa najlepsze " .... ogarnijcie sie troche ludzie bo zaczne usuwac 70% postow niepasujacych wogole do tego tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 To jest moja propozycja dodania mysle ze sie spodoba:)MAPA: de_DryWorkDOWNLOAD: http://css.gamebanana.com/maps/174831 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 za perk "P228zPrzemytu" dodalem nowy mysle bardziej funkcjonalny perk : new const perk_name[] = "Krytyczne Naboje";new const perk_desc[] = "Masz 1/6 szansy na zadanie krytycznego ciosu"; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 a dlaczego klasa msciciel jak sie strzela ciagle to mu sie broń zacina ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tato wylacz pralke bo mam 28 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 to co z ta moja mapa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 dajciie elektrykowi żeby mógł użyć Błyskawic po 10-15 sek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej(*) Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zmienić krytyczne naboje z 1/6 na 1/5, grałem z nimi dwie mapy i ani razu nie uderzyłem ciosem krytycznym. Włączyć opcję " żyjesz, nie słyszysz martwych " (nie wiedziałem jak to napisać), ale żeby martwi słyszeli żywych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Tato wylacz pralke bo mam to są serwery Cs 1.6 a nie Source a ty dałeś mapkę do source... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 MAPA: de_ratz_final DOWNLOAD: http://cs.gamebanana.com/maps/166140 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Krytyczne naboje poprawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
technik 0 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Będzie możliwość dodania dla Weterana jednej rzeczy z tych, których tutaj wymienię? +1 skok w powietrzu 1/5 na zrespienie się po śmierci 70/255 niewidzialność 5 dmg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Pomysle i zobaczymy co sie da zrobic dzis w nocy cos tam zrobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 A da się zrobić tak żeby teleporter nie bugował sę w ścianach tylko np się od nich odbijał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi