SiemanoPoPrzerw 0 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 [AMXBans] ===============================================[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Cs-Classic.xaa.pl[AMXBans] Powod: 'ucieczka'[AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie'[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN'[AMXBans] Twoje IP: '83.6.36.13'[AMXBans] =======================================Wywaliło mnie z serwera wchodze i bach Perm Prosze o UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChiLL 74 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Wstaw screeny to dostaniesz ub jak będą czyste :)http://cs-classic.pl/ZAPIS/A tutaj możesz sobie zobaczyć, że miałeś robione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiemanoPoPrzerw 0 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Niestety nie mam zadnych SS!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoPe 4 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 ChiLL, jak ss ja powód to ucieczka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schabusss :D 0 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 GoPe, ucieczka przed SS !! navigation robił mu ss'y a on wyszedł ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Właśnie schab dobrze mówi `Siemano' |Po przerwie|* | 83.6.36.13 | NaViGaTiOn | 08.12.2012 - 22:55 | Cs-Classic[Only DD2/INFERNO] @ OwnServer.pl |5 | BMPDziękujemy za miłą wspólną grę, nie wstawisz ssów to nie będzie UB :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bay! 0 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 24h na ss'y ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vPerfect 0 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Jak u góry u Bay! Masz 24h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C!chy 0 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 można podpisać zamiast powód wrzuć ss'y gościu napisał ucieczka. pisze wyraźnie że robił Navi ss'y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHiZzz 0 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Może ja sie wypowiem byłem w tedy na serwie robił NAVI SSY koleś uciekł w 100% ale logi też sa można sprawdzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latek23 1 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 bark ss brak ub / close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi