Monka ;D 19 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 siema mam taki problem mianowicie . wyrywam laske przez fb piszemy piszemy i nagle nie odpisuje nie wiem czy dała mi ignore czy co prosze o pomoc co mam zrobić kocham ją ;CCCCCC dajcie jakiś poradnik jakie to ma wymagania czy coś na jaki procek to wchodzi i jaki musi być system operacyjny. z góry dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkalnyPatataj 100 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 hahaha dobre dobre Szukasz kobiety na fb powiadasz poradników nie udzielamy albo odwiedź ją w domu znajdź ją po IP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monka ;D 19 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 KUWA JEST DOSTEPNA I NIE ODPISUJE :C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan B. 27 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 serio czy trolujesz? w dziale amxx? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 najlepiej lekarz psychiatra ci doradzi 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monka ;D 19 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 rybak pipo wyjazd od moich postów kuwo ty bo mi zbanowali sb przez ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Counter Strike 1.6 → AMX Mod X → Problemy" do "Hyde Park → Pogaduchy". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DDK 56 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 PORADNIK JAK ZARWAĆ DO DZIEWCZYNY 1.Odejdź od Komputera 2.Wyjdź na dwór 3.Poznaj jakieś dziewczyny 4.Zarywaj 5.Ruchaj 6.Ożeń się 7.Miej dzieci 8.Posadź Drzewo 9.Wybuduj Dom 10.Żyj do końca życia i se umrzyj ze swoją laską 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cuzco Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Nice poradnik ;d like Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 23 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak Aktywności Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi