Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_red">Zbanowano:</span> [BAN]BAN DLA TEGO GOSCIA

Rias Gremory

Rekomendowane odpowiedzi

#2 Sn1p3r.! STEAM_0:1:64217597  83.31.81.77  Steam  Neostrada

Twój nick:I <3 Cs-Classic @ <MagiK>Nick podejrzanego:Sn1p3r.!IP podejrzanego:83.31.81.77

SID podejrzanego:STEAM_0:1:64217597

Data (dzień, gg:mm) zajścia:18.08.2013r 2.30 mniej wiecejTwoje demo: http://speedy.sh/RpPEU/SNIPER.rar

Rodzaj czita:Na początku jak mi się zdaje tylko WallHack, po czasie załączył na chwilę SpeedHack'a co do Aim bota nie wiem czy ingerowałCzasy podejrzanych akcji: kilkanaście sekund po początku demaIP /Nazwa serwera: COD 350 lvl

Przepraszam, że się tutaj wypowiadam, ale proszę o zbanowanie tego gracza. On już wcześniej czitował, gdy wszedłem na spec żeby zacząć kręcić demo on pomyślał, że mam admina i uciekł. Tyle z mojej strony, dziękuje 

@EDIT

Proszek pokaż mi posty zbędne i czy moje skargi na graczy są bez sensu ? złożyłem dwa zgłoszenia i tym sposobem serwer pozbyl sie dwoch cziterow

Przepraszam, że się tutaj wypowiadam, ale proszę o zbanowanie tego gracza. On już wcześniej czitował, gdy wszedłem na spec żeby zacząć kręcić demo on pomyślał, że mam admina i uciekł. Tyle z mojej strony, dziękuje

ciekawe co wniasles do tematu oprocz nabitego jednego posta wiecej. Skoncz spamowac i robic tematy bez sensu ,bo ja dostalem Warna ze sie 2 razy w podaniu wypowiedzialem. Ty spamujesz i zasmiecasz forum, juz nie mowie o tych skargach . Ogar , w takich tematach jest tylko zgloszenie i modek pisze ban i close , a teraz Bd spam,bo ty piszesz bez sensu , pzdro.

@EDIT

Proszek pokaż mi posty zbędne i czy moje skargi na graczy są bez sensu ? złożyłem dwa zgłoszenia i tym sposobem serwer pozbyl sie dwoch cziterow

ciekawe co wniasles do tematu oprocz nabitego jednego posta wiecej. Skoncz spamowac i robic tematy bez sensu ,bo ja dostalem Warna ze sie 2 razy w podaniu wypowiedzialem. Ty spamujesz i zasmiecasz forum, juz nie mowie o tych skargach . Ogar , w takich tematach jest tylko zgloszenie i modek pisze ban i close , a teraz Bd spam,bo ty piszesz bez sensu , pzdro.

Skalny i po co nam opowiadasz, że wchodzisz na specta kręcić mu demko jak od tego jest hltv  :question:  trochę dla mnie to nie logiczne. 

Prosz3k skoro dostałeś już warna za spama to nie powinieneś się tu wypowiadać i mieć nauczkę jakąś...

• 3 lata później...
  • Właściciel

Automatycznie wygenerowana wiadomość.
Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty.

Pozdrawiamy
Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności