Rias Gremory 2 600 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 #2 Sn1p3r.! STEAM_0:1:64217597 83.31.81.77 Steam Neostrada Twój nick:I <3 Cs-Classic @ <MagiK>Nick podejrzanego:Sn1p3r.!IP podejrzanego:83.31.81.77 SID podejrzanego:STEAM_0:1:64217597 Data (dzień, gg:mm) zajścia:18.08.2013r 2.30 mniej wiecejTwoje demo: http://speedy.sh/RpPEU/SNIPER.rar Rodzaj czita:Na początku jak mi się zdaje tylko WallHack, po czasie załączył na chwilę SpeedHack'a co do Aim bota nie wiem czy ingerowałCzasy podejrzanych akcji: kilkanaście sekund po początku demaIP /Nazwa serwera: COD 350 lvl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkalnyPatataj 100 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Przepraszam, że się tutaj wypowiadam, ale proszę o zbanowanie tego gracza. On już wcześniej czitował, gdy wszedłem na spec żeby zacząć kręcić demo on pomyślał, że mam admina i uciekł. Tyle z mojej strony, dziękuje @EDIT Proszek pokaż mi posty zbędne i czy moje skargi na graczy są bez sensu ? złożyłem dwa zgłoszenia i tym sposobem serwer pozbyl sie dwoch cziterow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prosz3k 7 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Przepraszam, że się tutaj wypowiadam, ale proszę o zbanowanie tego gracza. On już wcześniej czitował, gdy wszedłem na spec żeby zacząć kręcić demo on pomyślał, że mam admina i uciekł. Tyle z mojej strony, dziękuje ciekawe co wniasles do tematu oprocz nabitego jednego posta wiecej. Skoncz spamowac i robic tematy bez sensu ,bo ja dostalem Warna ze sie 2 razy w podaniu wypowiedzialem. Ty spamujesz i zasmiecasz forum, juz nie mowie o tych skargach . Ogar , w takich tematach jest tylko zgloszenie i modek pisze ban i close , a teraz Bd spam,bo ty piszesz bez sensu , pzdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Przepraszam, że się tutaj wypowiadam, ale proszę o zbanowanie tego gracza. On już wcześniej czitował, gdy wszedłem na spec żeby zacząć kręcić demo on pomyślał, że mam admina i uciekł. Tyle z mojej strony, dziękuje @EDIT Proszek pokaż mi posty zbędne i czy moje skargi na graczy są bez sensu ? złożyłem dwa zgłoszenia i tym sposobem serwer pozbyl sie dwoch cziterow ciekawe co wniasles do tematu oprocz nabitego jednego posta wiecej. Skoncz spamowac i robic tematy bez sensu ,bo ja dostalem Warna ze sie 2 razy w podaniu wypowiedzialem. Ty spamujesz i zasmiecasz forum, juz nie mowie o tych skargach . Ogar , w takich tematach jest tylko zgloszenie i modek pisze ban i close , a teraz Bd spam,bo ty piszesz bez sensu , pzdro. Skalny i po co nam opowiadasz, że wchodzisz na specta kręcić mu demko jak od tego jest hltv trochę dla mnie to nie logiczne. Prosz3k skoro dostałeś już warna za spama to nie powinieneś się tu wypowiadać i mieć nauczkę jakąś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 to nie SH tylko lagi....... ale wallhack jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Gracz zostaje zbanowany a temat zostaje zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 889 Opublikowano 16 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi