vPerfect 0 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Imię : Maciej Nick : vPerfect Wiek : 15 Znajomość AMXX[(1/10) : 6 Mikrofon(tak/nie) : Tak Składka(tak/nie)11.07 zł sms :Wyślę bez żadnego problemu Dodatkowo premium(tak/nie) 5 zł sms :Mogę . Steam/NS : NS [Gdzieś za 12 dni Steam] Kontakt: GG,Facebook,Nk i Forum Dlaczego ty? : Gram często i wtedy nie ma adminów a gracze piszą takie rzeczy jak:Mam wh i aima .Jest to prawda co piszą ale nie wszyscy. Ilość godzin przegranych na serwerze :ok.4godz dziennie [Wekkend 7-8] Podpisujesz się pod tym ,że co dzien będziesz na forum(tak/nie): Tak Z przyjemnością . Reklamy [Link]: http://www.cs-goplay.xaa.pl/viewtopic.php?p=2472#247 http://cs-prosiaczek.pl/Thread-Cs-Classic-D2 http://efragers.pl/index.php?/topic/1378-cs-classic/ http://cs-fifka.pl/index.php?showtopic=32974 http://cs-soplica.com/topic/92017-cs-classic/[/size] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amelia 0 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Na nie, konto dla podania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieberlOve[x] 0 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Na nie. Konto dzisiaj utworzone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vPerfect 0 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Kotek nie dla podania Tylko by zacząć tu grać znam się .Byłem 4 razy adminem . Konto bo sprawdzali SS ale jak widze jak tu czitują niektórzy to wiesz ;d Chcę pomóc .[Mam wciąż admina na innym servie ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latek23 1 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 JESTEM NA TAK . A reszta niech przykład bierze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieberlOve[x] 0 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zmieniam zdanie. Na tak. Popraw aktywność na forum i wszystko ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vienio92 37 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Jestem na nie ponieważ leci na czitach Połowa serva potwierdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vPerfect 0 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Vienio nie leciałem sprawdził mnie admin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 zmieniam zdanie jestem na nie : ))pisze do wszystkich na gadu zeby wypowiedzieli sie w jego podaniu i zeby byli na tak ..zenada jakaś ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latek23 1 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Jestem na nie ponieważ leci na czitach Połowa serva potwierdzimówiąc takie rzeczy powinieneś mieć dowody a nie oczerniasz gracza ogarnij się takie coś może się skończyć warnem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rotek123 0 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Powód "dlaczego ty? " OWNED xDDDDDDJestem na tak, wiem co się dzieje na COD, nie gram za często prawie wcale Jednak wiem, że adminów nie ma często bo płaczą na SB na głównej. Okres próbny 65 % tak ;DPozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bay! 0 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Nabij postów i tak wtedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Skrillex Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Na codzie za dużo cziterów lata Jedyne co mnie w oczy gryzie to aktywnośc na forum ale dam Ci szansę i jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vienio92 37 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zmieniam zdanie Jestem na TAK !!!!! Udowodnij że jesteś godny zaufania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wenzdey094 0 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Też dam szansę na Tak, ale popraw aktywność na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer_Kill_0-0 16 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Jestem na nie, ten gracz gral na wh i dostal odemnie bana wiec takich adminów nie potrzebujemy na serwer.! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vPerfect 0 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Killer błąd jest w twojej wypowiedzi. Nie miałem wh gracze może tak sądzą ale nie miałem. Jakim prawem mnie osądzasz jak robiłeś ss i czyste .Więc nie wiem oco ci chodzi .Nie rozumiem cię . Ale każdy ma swe zdanie. Tu masz [Linka] proszę :http://cs-classic.pl/viewtopic.php?t=4402 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzaa 0 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Widzialem Ci na serwie moze 5 razy.Dzis dolaczyles na forum? pff..Spam w podaniu.!nie. tyakie jest moje zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0th1ng 0 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Na NIE!!!!!!!!!!!!Dzisiaj jak grałem od godziny 10 do 12 gracz cały czas grał na czitach wiele ludzi może to potwierdzic.Jeszcze jedno jest czit który można wyłączyc i on mógł to zrobic jak admin weszedł na serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vPerfect 0 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Sniper dali mi ss nic nie miałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 nie spamujj po pierwsze ; ]] kłócie sie na pw : ) a nie tutaj .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vPerfect 0 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Przepraszam ale jakim prawem może mnie osądzać po tym jak zrobili mi ss na statach bardzo dobrych i czyte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C!chy 0 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 na tak, ale nie pisz we własnym podaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dav3 130 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Tak! Odpaleńców coraz więcej, a administratorów często nie ma w ogóle ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nusiak:) 0 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 potwierdzam ze byl odpalony!!mialem nano i mnie zawsze widzial do tego aim jak sie patrzy ustawiony na banie!! wyłączyć wh to nie problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi