vPerfect 0 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Dobra nic nie mówie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nusiak:) 0 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 kłócić chyba po 1!!po drugie na ss'ach nie wyjdzie aim tak latwo!!po 3 nie tu spamujmy.ja jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vPerfect 0 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Ok rozumiem masz swoje zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHiZzz 0 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dualite. 0 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 hahahah, śmieszny jest, odpalony cały dzień dzisiaj i wczoraj grał. On chyba sobie żartuje? Chcecie adma z aimem i wh? hahahah, no bez przesady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kracha 0 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Tak jak inni jestem na NIE jak może być cziter adminem. PorażkaWczoraj i dzisiaj na aimie i wh lecial duzo osób może potwierdzić.Śmieszny jesteś z tym podaniem . Killer i Nuppo admin i były admin potwierdzili moje zdanie NA NIE NA INNY SERVER CZITOWAC ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarek. 0 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Jestem na NIE!!!!!!!!!!!!Gra na wh i na aimie !!!Na serwie i tak jest za dużo cziterów , jeszcze nam brakuje adma czita to już totalna paranoja ;/Koleszka odpada Nara ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy 0 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 zgadzam sie z tym ze administratorów jest mało , w przypadkach gdzie konto jest założone dla podania jestem na nie ale tutaj robie wyjątek ponieważ ktoś musi ogarniać Na tak ,A wy dalej spamujcie , jest taka opcja jak edytuj post -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ILikeSmoke 1910 0 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 To jest zwykły cziter wczoraj Konwersował z lewym jakie czity obojga gracze mają JESTEM NA NIE ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sn0w 0 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vPerfect 0 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Troszkę was nie rozumiem myślićie że mam wh ... Admin wszedł i sprawdził : http://cs-classic.pl/viewtopic.php?t=4402 Nie chcę nic mówić ale czyste ss więc po co mnie osądzacie rozumiem myślicie że tak gram.Ale jak też moge pomyśleć ze Killer gra na czymś ale nie gra [sS CZYSTE] .Więc proszę pierw sprawdzić wszystkie posty i pomyśleć zanim coś napiszecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Politechnik 0 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 na nie spam w podaniu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiOmBaL 0 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Na tak, ogarnia chłopak, można mu dać szansę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vPerfect 0 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Przepraszam właścicieli i graczy za spam i ten post .Ale uwierzcie mi nie grałem na cheat.Pomogę ogarnoć server.Ucieszyłem się że tylu ludzi jest na tak Jestem wam wdzieczny.PRZEPRASZAM ZA SPAM Ucieszyło mnie zdanie jakiegoś z gracza powiedział tak:Jak będziesz to ogarniesz server Dziękuje ALll Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer_Kill_0-0 16 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 vPerfect, LOL? myslisz ze napisałeś to i inni zmienią zdanie? ogarnij i nie spam w podanie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dualite. 0 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Nie, nie tłumacz się idioto, odpalony chodziłeś cały czas. I naucz się poprawnie pisać, joł. I idź spać człowieku wgl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kracha 0 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Popieram WON Z CHEATERAMI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimuras 0 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Na tak. Ogarniesz, widzę cię często na serwerze. :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Effcia 25 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 hm, jestem na tak. Myślę, że powinniście dać Mu szansę i wtedy ogarnąć czy daje sobie rade. ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ILikeSmoke 1910 0 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Jestem Naocznym świadkiem jak konwersowałeś z Lewym na temat jakiego aima macie -.- Więc nie gadaj głupot że czysty byłeś bo nie byłeś ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vPerfect 0 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Nie spamuj ... nic nie miałem a Lewy takich rzeczy nie wygadywał ty halucynki jadłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dualite. 0 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 MIAŁEŚ AIMA BARANIE, ADMA MA? HAHAHAHAHAHHA, O KURWA, HAHAHAHAHAHAHHAHAHHAH!!!! NIE MOGE, LEJE Z WAS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy 0 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Omg nie czaicie ile podszywek moich jest ? JA NA 8001 NIE GRAM NIE ROZUMIECIE TEGO ? JAK JAKIES DZIECI CHCĄ BYĆ TAKIE JAK JA TO NIECH BĘDĄ I KAŻDEGO LEWEGO NA 8001 PROSZE PERMA DAWAC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dualite. 0 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Omg nie czaicie ile podszywek moich jest ? JA NA 8001 NIE GRAM NIE ROZUMIECIE TEGO ? JAK JAKIES DZIECI CHCĄ BYĆ TAKIE JAK JA TO NIECH BĘDĄ I KAŻDEGO LEWEGO NA 8001 PROSZE PERMA DAWAC.Ciekawe dlaczego jak NIBY nie grasz to ciekawe jak rank Ci idzie w góre, teraz to się ośmieszyłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ILikeSmoke 1910 0 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 A pozatym nie powinieneś mieć przypadkiem hasła na nick ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi