bieberlOve[x] 0 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Nick:bieberlOve[x] Wiek:12 Doświadczenie:Dobre Dlaczego ty:Robię już lepsze prace. Dobieram kolory. Nie kradnę prac. Twoje prace[5]: 1. 2. 3. 4. 5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vPerfect 0 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Wielkie Tak 100% jego prace są ekscytujące . :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Skrillex Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Jestem na TAK Mi się osobiście prace podobają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 ja jestem na nie : ) prace robisz juz lepsze od poprzednich ale nie są takie zachwycajace , mam wrazenie jakbys do nich dodala tylko napis : )) ale to moje zdanie : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wenzdey094 0 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Tylko ostatnia praca mi się podoba, jak Paulina napisała na nie, prace nie są dobre. Wiem ja nie jestem jakimś mistrzem i też robię słabe prace. Twoje prace nie są jakoś wyróżniające. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Na tak. Prace w moim guście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C!chy 0 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 na TAK . podobają mi się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zako 1 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Jestem na nie ;p prace mi sie nie podobaja ^^ szczerze to takie mozna w paincie zrobic jezeli poswieci sie z 20min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IksDe 0 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 ja jestem na tak dajmy jej szansę dlaczego ? Skoro ma zapał dziewczyna niech go wykorzysta do końca nie skreślajcie jej od razu bo skoro lubi to co robi niech to kontynuuje:). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rotek123 0 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Jestem na nie, nie które prace to tylko dodany napis..poćwicz jeszcze Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amelia 0 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Na tak, prace mi się podobają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Mi się pracę nie podobają ^^Pocwicz jeszcze trochę. Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuBiS`_ 0 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Jestem na Tak , prace przyzwoite i rzucają się w oko . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dav3 130 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Można dać szansę, na tak. :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amN 0 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Można dać szansę , na TAK.Perfect to dziewczyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Semi 1 260 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Sabina ja na tak ale popracuj trochę,ponieważ twoje prace hmm...w ani jednej nie ma wtopionego rendera :(Sory ale tyle co ty wkleić i zapisać każdy umie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChiLL 74 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udziela się dość dużo w grafice, więc można dać szansę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReaGGe|Team 0 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Wiec tak prace sa super i mysle ze nie skradzione wiec na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiOmBaL 0 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Pewnie, Na tak :-P, dajemy szanse!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 przyjęta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi