Gość HooLiiGanS Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 1. Serwer: CoD MW 45k lvl 2. Nick: HooLiiGanS3. Imię: Krystian4. Wiek: 165. Znajomość Amxx(0/10): 106. Mikrofon(Tak/Nie): Tak7. Składka(Tak/Nie): Nie za bardzo ,ale jak będzie kasa na koncie to postaram się dopłacić.8. Czas spędzony na forum: Bardzo krótki 9. Opisać siebie: Jestem osobą miłą , kulturalną oraz potrafiącą pracować w grupie . Ogółem staram się być miły dla wszystkich ,ale jak ktoś mnie wkurzy nie ręcze za siebie.10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Chciałbym spróbować swoich sił . Nie jest to moje pierwsze spotkanie ,ponieważ byłem adminem na serwerze kolegi i myślę ,że sobie poradzę . Na ogół chcę kontrolować graczy by gra była spokojna.11. Linki do reklam: Nie reklamowałem ,bo nie potrzebowałem12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; Zbanuje go -Gdy ktoś nadużywa micro; Wywale go -Nadużywa Kultury na serwerze; Zbanuje go na 5 min.13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Non Steam PS. Wiem ,że wygląda może na osobe co jest dopiero nowa ,ale szybko się aklimatyzuję i ogarniam robotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Na NIE brak 30h na servie pkt 11. linki do reklam: Nie reklamowałem bo nie potrzebowałem co to ma byc?? REKLAMY MUSZĄ BYĆ!!! pkt.12 Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy: Zbanuje go, co to wgl za odpowiedź a moze wh-ss`y sh,aim demko nie wieżę ze ogarniasz AMX na 10 pkt konto dla podania Moim zdaniem nie nadasz się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rentui 3 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Na nie, wymagania nie spełnione. Malo h na servie brak reklam.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGotze 25 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Nie H na serwerze , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Na NIE , nie spełniasz wymagań . -reklamy -h godziny na servie/forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HooLiiGanS Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Ej no dobra spoko ,ale nie hetujcie od razu ok ?? ... Na nie to close.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Nikt Cię nie hejtuje . Poprostu mamy się wypowiedzieć tak ? Od tego jesteśmy. Nie załamuj sie. popracuj troche na forum pograj na servie z zloz podanie jeszcze raz , proste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Brak reklam, pkt 12 ... , brak składki+ od 3 dni grasz na serwie. NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YeS? 16 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBest147 45 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Na Nie Nie grasz na codzie co sie wypowiadasz??? Nie :_: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamknij Oczy 88 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 TheBest ty sie idz lepiej uczyc odruzniac chetaerów od zwykłych czystych graczach . Dzisiaj ze ci gosc uwalił heda ty mi piszesz na u@ Gosc ma AIM zal mi cie. Na nie . Nie ma reklam czas na forum , Na nie .!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Nie, nie spełniasz wymagań, reklamy, H na serwie/forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Reklamy, masz 24h na wstawienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cartey :D Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 na nie : brak reklam nie ma 30h na serwerze nie spleniasz wymagan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkilleD ;** 11 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Na Nie -wymagania! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blind 15 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Że co !! ?To ma być podanie -Ktoś używa dopalaczy; Zbanuje go5. Znajomość Amxx(0/10): 10 nie wierze !11. Linki do reklam: Nie reklamowałem ,bo nie potrzebowałem i nie wierze ze ogarniasz amxx na perfke jestem na NIE Mógł byś poświecić na to podanie z 30 min Moim zdaniem to podanie było na szybko napisane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*WSRH* Siemanko:) 27 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Nie Wymagania synu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #5 [Call Of Duty] Cs-Classic.pl [45001 LvL][COD:MW] | Pukawka.pl → CODPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi