Ivan 20 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 1. Serwer: #6 [Call Of Duty] Cs-Classic.pl [45001 LvL][COD:MW] | Pukawka.pl 2. Nick: Ivan3. Imię: Tomek 4. Wiek: 175. Znajomość Amxx(0/10): 76. Mikrofon(Tak/Nie): Tak7. Składka(Tak/Nie): Jak na razie nie8. Czas spędzony na forum: 15H9. Opisać siebie: Miły , przyjazny i konsekwentny 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Ponieważ jest trochę mało adminów , znam się na tej rzeczy , ten kto mnie pamięta wie że już tu byłem admem i w miarę radziłem sobie , ale ktoś mi to popsuł .11. Linki do reklam: http://www.turek-city.pl/index.php?/topic/11572-cs-classicpl/ http://www.cs-kurnik.cba.pl/cs-classicpl-vt4572.htm#4798 http://rt-cs.cba.pl/viewtopic.php?p=28723#28723 http://www.karamybotow.pl/viewtopic.php?p=2118#2118 http://www.groobe-lacze.czo.pl/topics56/1745.htm#751312. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; , Ss'y , Ban +demko -Gdy ktoś nadużywa micro; ostrzeżenie , ban 5 min a jeśli dalej mu się nie znudzi coraz surowsze bany -Nadużywa Kultury na serwerze; To samo co wyżej 13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): NS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Tak, byłeś adminem i to dobrym a na 45k potrzeba adminów. @@ Wpier*ole sie gdzie jest mało na forum ? Z góry kopiuj i to co napisali to piszecie. 19h ma zaliczonych + zarejestrowany wcześniej niż każdy co pisze. A tera o godzinach, gumis albo skilled albo ktoś co pisze nie z powodu godzin, nie gracie na tym serwie (fresh ty nie) wejdźcie sobie na cod'a 3 @ co mogą ogarnąć i nowych co czita nie rozpoznają. @ tu jest potrzebny bez gadania. Godziny można spokojnie nadrobić, a jak będzie miał @ to jeszcze lepiej bo czasami na serw trafi się czit i nie ma ochoty sie grac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkalnyPatataj 100 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Jestem na TAK: - wiek - amx - wymagania - reklamy jedyny minus to micro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 przydasz sie. Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 na tak ogarniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Duże NIE, ogarnijcie się UP. Ma tylko 1h na serwerze i dziś zaczął tam grać. Zerowa aktywność na forum, składka i spam w podaniu. NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivan 20 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Może i tak ale za to miałem kiedyś więcej niż ty teraz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Jestem Na wielkie TAK ; ] -wymagania spelnia : ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamknij Oczy 88 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Na nie . Nie widze go wogole na servie , Pisze we słąsnym podaniu , nie ma składki . Ludzie ogar. Gorące Nie . gram prawie dziennie 7h na serwie i go wogole nie widziaęłm !@!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBest147 45 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Można spróbować tak Zamknij cb też nie często widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGotze 25 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Nie H na serwie H na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rentui 3 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 (edytowane) Wymagania spelnione? Za malo na servie, brak mikro, skladka nie. Moze kiedys miales admina ale teraz pograj troche zanim zlozysz podanie. @ Będziesz miał? Nie będziesz miał? Na chwilę obecną nie miałeś ;* Edytowane 27 Sierpnia 2013 przez Rentui Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivan 20 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Czytanie nie boli , jak napisałem że niedługo kupuje mikro to znaczy że w przeciągu krótkiego czasu , a konkretnie dziś jadę po mikro ) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*WSRH* Siemanko:) 27 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Jestem na TAK Napewno ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 na Tak Ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 NIE - Brak wymagań - Mało H na serwie GM nie kłamie - Spam w podaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkilleD ;** 11 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Na nie ! - Skladka - spam w podaniu - malo na serwie , forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Kiedyś to nie dziś. Brak składki i brak steam (więc jak mam ci dać adma?), spamujesz w podaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivan 20 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 2 Posty to jeszcze nie spam ... Po za tym musiałem poinformować ze mikro bd miał , a nie które osoby też czepiały się tego że mikra nie mam a to tylko kwestia czasu.No to trudno najwyżej adma niebd miał . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 http://www.gametracker.com/server_info/193.33.176.93:27015/top_players/?query=Ivan&Search=Search Co jak co, ale niczym mnie nie zachwyciłeś. Nawet godzin nie masz nabitych więc nie mam żadnych argumentów by dać ci adma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #5 [Call Of Duty] Cs-Classic.pl [45001 LvL][COD:MW] | Pukawka.pl → CODPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi