Blind 15 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 1. Serwer: CoD 45k 2. Nick: Blind3. Imię: Michał4. Wiek: 155. Znajomość Amxx(0/10): 86. Mikrofon(Tak/Nie): TAK7. Składka(Tak/Nie): Narazie nie ale gdzieś za 1 tydzień myśle że z 10zł wpłacę.8. Czas spędzony na forum: Z czasem na forum to jestem do tyłu Sami wiecie z jakiego powodu . Tak to kilka dni jestem już na forum9. Opisać siebie: po prostu jak nie moge to przez drugą nogę i dalej mogę :]10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Ponieważ lubię ten serwer ale chciał bym wskoczyć na większa range :] I po prostu denerwują mnie cheaterzy gdy niema admina żadnego a często się to zdarza !11. Linki do reklam: http://cstopek.pl/index.php?/topic/11238-zapraszam-cs-classic/ http://csgarfield.pl/showthread.php?t=33426&p=113069#post113069 http://cs-ogarowo.pl/viewtopic.php?p=94813#94813 http://cskomandosi.pl/topic/23625-cs-clasic/ http://www.csboty.pl/index.php?/topic/385-cs-clasic/12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; Oczywiste że ss , demko ,ban -Gdy ktoś nadużywa micro; Ostrzeżenie , kick , ban 5min kara coraz surowsza -Nadużywa Kultury na serwerze; To samo co Up13. Platforma Cs(Non Steam/Steam):Niestety NS ale kończy się sezon motocyklowy więc na paliwo kasa nie będzie wydawana tylko steam. Ps: Godziny na serwerze zrobie w 2 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Mało na serwie, nie całe 10h > Nie, za tydzień pisz ponowne podanie Ponieważ lubię ten serwer ale chciał bym wskoczyć na większa range :] - Szpan ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkalnyPatataj 100 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 (edytowane) Jestem na NIE: - wymagania - godziny w grze za mało - admin tylko dla szpanu Dziękuje @EDIT Tym bardziej na NIE, pisze w swoim podaniu Edytowane 27 Sierpnia 2013 przez SkalnyPatataj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blind 15 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Ponieważ lubię ten serwer ale chciał bym wskoczyć na większa range :] - Szpan ? Szpanuje tym że lubie serwer i chciał bym być adminem ? . Pomyśl zanim coś napiszesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rentui 3 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Tak na przyszłość nie trzeba dawac . "kropki" po ? "znaku zapytania" . A co do podania nadrób godziny, zloz podanie za tydzien lub na okres probny.Plusy: amx, mikro, składka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Jestem na NIE -aktywnosc na servie/forum -wymagania . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 na Nie Wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*WSRH* Siemanko:) 27 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Jestem na NIE. Wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M l o d z i a c z e k ; d 61 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Nie ma cie wogole na serwie.. Brak skladki i wgl ) Na niee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 nie h na serwie admin dla szpanu spam w podaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeatHRuN 15 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Jestem na NIE -Spam w podaniu ! -Nie widze cb na serwie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamknij Oczy 88 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Na nie . Jestem pewien że ty tylko chcesz grac na premkach których nie dostaje admin . A tak to bo wszyscy na serwie cos o tobie mówia to ty chcesz admina zeby tak o tobie nie mowili i wgl. -Spam w podaniu -Mało na Servie cie widze - Brak skłądki dopiero za tydzien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBest147 45 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Jestem na NIE -Spam w podaniu ! -Nie widze cb na serwie ! Ty tak Często grasz ze ho ho ja Dam tak fajnie sie z nim gra na DR I na Codzie dajcie mu szanse 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YeS? 16 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Jestem Na Nie.-Spam w podaniu !Brak Składki! Brak Steam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 NIE Spam w podaniu. Wymagania. H na forum. H na serwie. Aktywność na forum. Brak kultury - Jak dałem ci bana za ping ( 5min ) bo miałeś 300-400 i jak wróciłeś na serwer to obrażałeś mnie i przeklinałeś. Na COD'zie reklamował podanie by się gracze/admini się wypowiadali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBest147 45 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 NIE Spam w podaniu. Wymagania. H na forum. H na serwie. Aktywność na forum. Brak kultury - Jak dałem ci bana za ping ( 5min ) bo miałeś 300-400 i jak wróciłeś na serwer to obrażałeś mnie i przeklinałeś. Na COD'zie reklamował podanie by się gracze/admini wypowiadali. Tak samo jak Zamknij i Death :_: 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Long way to hell 13 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 nigdy w zyciu nie usmialem sie tak z czyjegos podania bez urazy hah ale rozbroiles mnie ,, moze wplace 10 zl " albo wskoczenie na wyzsza range czlowieku to nie opowiadanie z polaka tylko podanie Wybacz ale jestem na nie -wymagania -amx (nie wieze ze 8/10) -wiek -i znowu wiek oraz reklamy i cala reszta w podaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 za malo na serwerze, zrob to co jest wymagane a napewno ludzie beda na tak, ja jestem na Nie bo poprostu nie ma wymagan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGotze 25 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 NIE Jesteś szczeniakiem ,obrażasz na każdym kroku to ,że mam premkę (jak prawie cały serwer) , + wymagań nie ma .... Tak samo jak Zamknij i Death :_: Ty tak Często grasz ze ho ho ja Dam tak fajnie sie z nim gra na DR I na Codzie dajcie mu szanse Weź może nie spam ? Jeszcze ten spam w własnym podaniu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blind 15 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 . ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: wszyscy na " nie "Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #5 [Call Of Duty] Cs-Classic.pl [45001 LvL][COD:MW] | Pukawka.pl → CODPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi