SkalnyPatataj 100 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 No witam tu SkalnyPatataj były admin DD2 [ za długo go nie miałem ]. Odchodzę iż straciłem admina i według mnie nic mnie już tutaj nie trzyma, teraz będę jako najgorszy Ale tak zawsze było i będzie.... Chciałbym wam podziękować za to prawie 2 miesiące wspólnego czasu bo szczerze mówiąc na marne go nie straciłem było wręcz dobrze... Ludzie na serwerze także spoko niektórzy się spinali, ale zaraz im przechodziło No cóż tak w życiu bywa i trzeba odejść z podniesioną głową, nie ma czego żałować trudno się mówi Dziękuje wszystkim użytkownikom za miłe chwile spędzone na forum... Pozdrawiam: - Siwy - Andre - Gosia - izka - Izunia Kocham WSRH - BLAZE - Madzia <3 - next - TaQ - Rybak Aka Łowca - oczywiście H@ -_- - sowhigh - pan f [ ogar x5 robione ss ] - Senrox - WSRH*Siemanko - Krypton - SkilleD ;* - FreshFreshFresh - PaWeŁeK - Maniak - PaPkUu I całą resztę wspaniałych użytkowników Może jeszcze tutaj kiedyś zajrzę ale wątpie, ale zawsze można być dobrej myśli Narazie mam zamiar skończyć z Cs na jakiś rok.... Dziękuje wam jeszcze i powodzenia w życiu ^^ Pozdrawiam SkalnyPatataj łowca Czitów ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Powodzenia , Trzymaj się. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 dzieki za pozdro ale odchodzic nie musisz zawsze mozesz grac , moze ogarniesz sprawe zbratem i sprobojesz znow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkalnyPatataj 100 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Rybak tak sie nie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 trzymaj sie i powodzenia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 3maj sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*WSRH* Siemanko:) 27 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Będe za tobą tęsknić Trzymaj sie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 3-maj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izka 16 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Dzięki za pozdrowienia ,trzymaj sie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cartey : D 28 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 3maj sie ,cześć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budus 53 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Narazie Skalny. Trzymaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Z powodu że straciłeś admina odchodzisz? Weź zastanów się, jeszcze raz czy z takiego gówno powodu odchodzisz ? Użytkownik to nie jest najgorsza ranga. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Nom zastanów się zanim to zrobisz stracenie rangi to nie jest koniec świata i zawsze możesz grać jako zwykły user A jak nadal twierdzisz że przyszedł czas na zakończenie gry oraz z tą siecią to trzymaj się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YeS? 16 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Do Zobaczenia :DTrzymaj Się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Trzemka. Tak między sobą, najgorasza ranga do H@ ^ ^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JATOJA?? 1 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 3maj sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkalnyPatataj 100 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Nie twierdze, ze user to najgorsza ranga tylko mam swoje powody czemu nie chce już grać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Siemaa dzieki za pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TiGeR 0 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 3-maj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkalnyPatataj 100 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Wróciłem ~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 wróciłeś... jeej !... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Wrócił :)Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi