TheBest147 45 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Zakładam ten dział ponieważ chce zwrócić uwagę na adminow coda 45k no to tak aktywnych adminów jest tak Papku Xtreame (żadko) Zamknij Oczy WGL DeathRun WGL csc music wgl dajcie nowych adminów bo nie ma wgl adminów prawie tak składali podania a teraz wgl nie graja co za ludzie omg ._. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Weź to nie ma sensu, damy takiemu 13 latkowi admina i co zrobi, pomyśl. Na to stanowisko muszą być osoby odpowiednie a nie tak " hop siup ". Temat bez sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBest147 45 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 I Andre jest jeszcze aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 A mówią że nic nie robie .. -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 H@ powinien zajmować się upominaniem @ a nie ty. Music'a nie ma ale ma powód, praca. Tu sie od niego odwal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkalnyPatataj 100 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Siwy spokojnie Co Ty w ogóle napisałeś ? Proszę Cię każdy z nas ma życie prywatne i ma prawo go nie być Bez sensu to co tutaj napisałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Ty też bezsensu piszesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamknij Oczy 88 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 TheBest zastanów sie co mowisz ja gram co dzien na servie 5 h . Wiecej nie bede siedział bo nie chce sie nabawic jakis chorób juz miałem jedna chorobę i nie chce miec drugiej . Wiec jesli muszisz spac od 23:00 do 02:00 w nocy to mi przykro . Ciebie to wogole nie widac na servie i kto ci pozwolił wypowiadac sie na moj temat ! ? A i ja mam dziewczyne wiec nie bede siedział cały dzien przed kompem Wole tez byc z moja dziewczyna . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 admini już zostali ogarnieci wszyscy pokolei niektorzy stracili admina niektórym zawieszono Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wyjasnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 16 Września 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Na serwerze ma adma:Blind, Papku, Marcin tego nie narysujesz Reszta już odleciała jakiś czas temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi