Kobys 250 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Twój nick: Kobys Nick podejrzanego: Szywka IP podejrzanego: STEAM_0:0:1265116655 Data (dzień, gg:mm) zajścia: 29.08.2013 Twoje demo: http://speedy.sh/ATwch/szywka.rar Rodzaj czita: wh Czasy podejrzanych akcji: krotkie demko to zobaczycie, szczególnie jak Krzysztofa zabił IP /Nazwa serwera: cod 350 Może się mylę,a jak nie to dam demko do listy na bl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumekler 53 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Kobys poinformował mnie, że wstawił demko na forum, gracz został chwilę później zbanowany przeze mnie Mam nadzieję, że nie powiesicie mnie za jaja :-P Ta akcja przed domkiem z hostami była dość dziwna i ta na końcu też A na BL nie masz co wstawiać bo to NS z fałszywym SID tak jak i ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Gracz zostaje zbanowany a temat zostaje zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 16 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi