Rias Gremory 2 600 Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Nick: MagiKPowód rezygnacji: Nudzi mnie w tej chwili Cs :/ Jedynie mam ochotę grać na ZM, ale i tak nie często tam jestem:/Coś od siebie: Pomyśleć, że jestem tutaj już rok.. dopiero po roku czasu rezygnuję :c no cóż wszystko kiedyś ma koniec. Jak już tu piszę chciałbym pozdrowić kilka osóbek: Karola Siwego Cuzco Szermana Demotywatora Rybaka Izkę O ile kiedyś jeszcze mi się Cs przypomni.. na pewno tu wpadnę. Będę śledzić forum lecz na Dr mnie nie spotkacie. Życzę udanych świąt i szczęśliwego nowego roku. MagiK @Siwy o co chodzi? Nie mam czasu by siedzieć przy serwerze. Czasu i chęci jak na tą że chwilę. O co chodzi z tym Miśkiem? @Madzia nie ma sprawy :c 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Kolejny któremu odpierdala, Misiek teraz ty. Siedź, pójdziesz jeszcze gorszy odpierdol będzie na DR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izka 16 Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Szkoda..3maj się .I dziękuję za pozdrowienia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Szkoda ;c DZIĘKI ZA POZDROWIENIA -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati201 25 Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 MagiK ty to masz szalone pomysly no coz nie mamy na to wplywu do zobaczenia jutro w szkole PS:Zapomniales mnie pozdrowic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 zdeczka mnie teraz zdenerwowałeś jeśli zacząłeś robić z -_- tego DR to chociaż go skończ a później szalej -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkalnyPatataj 100 Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 szkoda, ale skoro taka jest Twoja decyzja to cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 8 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Admin Room → Rezygnacja" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi