amN 0 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Imie : Konrad Wiek : 16 Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach) : 15 , nadrobię Doświadczenie w kwestii (ten dział w którym chcesz być np Wywiady/dzienniki/tygodniki itp) : Wywiady , robię świetne wywiady. Posiadam ortografię na wysokim poziomię , jutro zrobię próbny wywiad i się przekonacie. Znajomość z większością użytkowników: Miałem przerwę , ale -_- znam :] Dlaczego ja ? : LATO odszedł z funkcji Redaktora , więc pomyślałem czemu by nie spróbować. Posiadam ortografię na dobrym poziomie , kulturę oraz jestem miły ;] 1.Minimum postów 60(małe wyjątki) - Jest 2. Co najmniej 10h na forum(wyjątki) - Jest 3.Brak ostrzeżeń.(obowiązkowo) - Nie mam 4.Dobra znajomość ortografii(obowiązkowo) - Jest 5.Co najmniej 20 dni na forum.(obowiązkowo) - Jest 6.Minimalny wiek 15 lat. - Jest Proszę o pozytywne rozpatrzenie podania :] Proszę też uzasadniać swoje wypowiedzi ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amelia 0 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schabusss :D 0 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 na nie- znasz tylko Pawła - podanie mnie nie przekonuje - jest już wystarczająco wielu Redaktorów - co prawda wymagane 10h na forum, ale ty masz 15 jak na moją liczbę godzin to zdecydowanie za mało ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Skrillex Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 A ja jestem na TAKBył redaktorem przed odejściem i nieźle sobie radził. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiOmBaL 0 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Daje na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 jestem na tak : )) byl redaktore juz i dobrze sobie radził : ) wiec mozna dać mu szanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Za co wy mu dajecie tak? Mu warny wygasły dlatego już może się zalogowac na forum ... A gówno na forum sie udzielasz. NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bieberlOve[x] 0 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Na nie. Prawie nikogo nie znasz na forum .. I poza tym nie wchodzisz często. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amN 0 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Jprdl... jak nie wiecie to sie nie wypowiadajcie...Lato wez wyjdz , nie wygasły tylko Paweł mi zdjął , chceszz to się Go spytaj.Gówno wiesz co robiłem , bo rzadko wchodziłeś na forum.Sorry za wypowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0th1ng 0 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Ja jestem na Nie. Pobądź jeszcze około tydzień na forum i poznaj trochę ludzi z forum i w tedy złóż podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pfk. 0 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Na nie spam w podaniu jak pisza koledzy u gory mial warny malo wchodzi..Te posty ktore masz nabiles przed odejsciem teraz przez ten czas na jaki wrociles napisales kilkaNA NIE DUZE NIE.! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vPerfect 0 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 Na nie .Po prostu nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2012 na nieO kogo ja tu widzę tacy jak ty zawsze wracają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi