LuzKuba 0 Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 1. Serwer: CoD 101 lvl 2. Nick: [LuzZ] *KUBA* 3. Imię: Jakub 4. Wiek:16 5. Znajomość Amxx(6/10): 6. Mikrofon(Nie): 7. Składka(Nie): 8. Czas spędzony na forum: tzn jestem nowy więc krótko ale codziennie wchodze 9. Opisać siebie: Miły, Kulturalny i te inne przymiotniki 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Chce wspomóc serwer w reklamowaniu i banowaniu 11. Linki do reklam: 12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; sh-aim/perm a wh-ss -Gdy ktoś nadużywa micro; - Upomnienie/kick/ban Nadużywa Kultury na serwerze; Upomnienie/kick/ban 13. Platforma Cs(Non Steam/Steam):To i To Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 jak masz steam nie musisz placic skladki jak nie amsz to tak zrób reklamy jak zrobisz to TAK przyda mi sie pomoc a widze ze ty chociaż potrafiłeś napisać za co i na ile bany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Popraw podanie, Reklamy zrób ! I może ci dam tak, nie wiem co z godzinami bo serwer nie ma właściciela na GT i jak siedzisz na serwie. Po poniższych bo pewnie będą) odpowiedziach zobacze. I wtedy będziesz miał odpowiedź. Pawełek, kopiuj wklej ? Nie ocenia się po tym co sie pisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 jestem na NIE -reklamy -ogarnij te podanie jakoś ! napisz jak inni 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Ja na tak, grałem z nim na 350 i gościu ogarnie Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Przyda się następny admin do pomocy, trochę dziwnie się to czyta, ale cóż, jak możesz to popraw i napisz po kolei123...I reklamy konieczniee ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zamknij Oczy 88 Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Na tak . Zrob reklamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*WSRH* Siemanko:) 27 Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Jestem na tak. Tylko reklamy dorób i będzie dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiBoL 44 Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Na tak, stary znajomy z innej sieci Ogarnięty chłop z niego więc sobie poradzi. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 9 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Pisz na gg/pw Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #6 [CoD 101 LvL] Cs-Classic.pl || Pukawka.pl → CODPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi