MisiaczeQ 1 Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 1. Serwer: ZombieExpMod 4.3 2. Nick: Lubie Gwalcic Misie 3. Imię: Mateusz 4. Wiek: 14 W Grudniu Już 15 : > 5. Znajomość Amxx(0/10): 7/10 6. Mikrofon(Tak/Nie): Tak . 7. Składka(Tak/Nie): Tak : > 8. Czas spędzony na forum: Jakieś 20min ;_; Alę będę przebywał Na forum częściej 9. Opisać siebie: Nazywam Się Mateusz Lubię grywać w piłkę , Oraz Lubie Grać na serwerze Zm Ponieważ Sprawia mi to Przyjemność 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Ponieważ Bardzo dużo Osób/Graczy Grających na serwerze Zm Łamię regulamin To jest nie do zniesienia Więc będę dość często Na serwerze oraz będę starał się utrzymywać porządek I Kulturę Na Serwerze . 11. Linki do reklam: Chwilowo niema Ale Zrobię nie martwcie się . 12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; Ss'y/demko/Perm : > . -Gdy ktoś nadużywa micro; Ostrzeżenie, kick Gdy gracz będzie lekceważyć Zdanie Ban Na 5/10min . -Nadużywa Kultury na serwerze; Ostrzeżenie,kick,ban 13. Platforma Cs(Non Steam/Steam):Non Steam : > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZabawnY 24 Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Jestem na NIE!!! - za mało czasu na forum -14 lat to troche za mało - łamie regulamin np. gdy nie ma admina rzuca bombe na 1 humana - i jeszcze cos by sie znalazło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisiaczeQ 1 Opublikowano 17 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 hah , Smieszny jesteś Poprawiłeś już błąd ? : > Piszę się "rzuca" Nie zuca Kolego Widzę że nie masz Tyle lat na ilę się podałeś : > Dziękuje Do widzenia ZabawnY prosz . idz spać : > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Ja na nie bo już widać w podaniu, że się nie nadajesz. Masz za mało lat, komentujesz własne podanie i ogólnie nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikey 11 Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Niestety na razie jestem na nie. Popraw aktywność na forum, zrób reklamy, i nie wypowiadaj się w swoim podaniu, jak to poprawisz to spróbuj za tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisiaczeQ 1 Opublikowano 18 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 dzięki Można zamknąć . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Prosba autora. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi