Prototype 0 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 1.Twój Nick: .:[P]rototype:. 2.Nick admina/gracza który zawinił: Adam. 4.Data i godzina: 20.09.13 ok 18:40 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): świadkowie sie znajda chyba ze wola adminowi wchodzic w dupe 6.Opis sytuacji: Mianowicie, gdy tylko tt podlozylo pake, z piaskownicy szedlem w strone gali piszac na ktorym bs'ie jest bomba, ale ze ostatni gracz mojej druzyny polegl na b, to z gali chcialem tam isc ale... admin Adam. zaczol mnie slapowac a na koncu zabil (mialem sporo czasu zeby dojsc do paki). Nie kampilem i ogolnie nie lamalem regulaminu. Ostatecznie dostalem bana za Obraze ale nie o tym mowa. Chcialbym tylko zebyscie go ogarneli i na przyszlosc nie dawajcie adminow NEO DZIECIOM ktorzy nawet nie wiedza do czego on sluzy. Tyle z mojej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam. 2 Opublikowano 20 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2013 A więc było by mi miło gdybyś nie przezywał mnie od NEO DZIECIAKA którym nie jestem . Chciałbym zacząć od tego iż przed podłożeniem paki przez TT byłeś w piaskownicy , Z której wyglądałeś czy TT nie podłoży paki na BS A . TT podłożyło na BS B podczas kiedy Ty cały czas obserwowałeś BS A . Jeżeli TT podłożyło pake a Ty obserwowałeś BS A To czemu odrazu nie poszedłeś na BS B tylko szwendałeś się po gali rozglądając sie po ziemi za bronią ? Przypominam Ci że na serwerze obowiązują cele mapy o których często zapominasz ... Z tąd te slapy , i jeszcze żebym Ci bana dał to wtedy skarga słuszna ale żeby ze slapów które miały Ci przypomnieć o Celach mapy po wielokrotnym wspominaniu o nich na sayu ? ( Warto wspomnieć iż Prototype byl ostatnim graczem żyjącym ze swojego teamu CT ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prototype 0 Opublikowano 21 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Lubie konie. prawda patrzalem na bs A bo tam byl 1 tt dlatego szedlem gala bo myslalem na poczatku ze paka na A jest. Z reszta nie bd pisal z jakims NEOSEM-,- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam. 2 Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Czyli że piszesz skargę z nudy albo tak se pospamować chciałeś ? Po prostu nie wykowywałeś celów mapy (po raz xx) i stąd slapy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Macie hltv, wgl. po co te wyzwiska, tylko świadczą o waszym poziomie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 21 Września 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Brak świadków/dowodów i dziecinne zachowanie Pana Prototyp który założył multi i wyzywał.Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi