MisiaczeQ 1 Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 1. Serwer: Cs_Classic.pl2. Nick:Lubie Gwalcic Misie 3. Imię: Mateusz4. Wiek: 14 W Grudniu 15 .5. Znajomość Amxx(0/10): 8/106. Mikrofon(Tak/Nie): tak7. Składka(Tak/Nie):Tak8. Czas spędzony na forum: będe starał się być jak Najdłużej od dziś.9. Opisać siebie: Jestem ogarnięty Oraz Stwarzam Na serwerzę Dobrą Atmosferę.10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera:Ponieważ Dużo graczy łamię Reglulamin np: Kampi survkiem , Kampi Zm . A ja będe starał się Ogarniać To wszystko Oraz Lubię grać na tym serwerze ;>11. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Non Steam12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; Ban-Gdy ktoś nadużywa micro; Kick Jak będzie nadal nadużywał ban na 5Min .-Nadużywa Kultury na serwerze;kick Gdy gracz Nadal będzie wulgarny ban na 5min 13. Linki do reklam: Aktualnie Niema żadnych , lecz Mam zamiar dziś dodać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykoO 1 Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Na NIE wyzywa,ubliża bomby na 1 itp. Admin powinien być przykładem a on to totalne przeciwieństwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esc Icy Box pasha 138 Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Narazie na NIE reklamy h na forum wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budus 53 Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Sorry, ale nie minął tydzień od poprzedniego podania ( a z tego co wiem podanie można raz na tydzień składać) Na tę chwilę jestem na NIE. Często na serwerze muszę Cie upominać za kulturę. Reklam brak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisiaczeQ 1 Opublikowano 22 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 spoko ;_; Niema tu co . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Narazie na NIE reklamy h na forum wiek + wypowiadanie się we własnym podaniu. NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 NIE wiek ns obraża graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Kulturka być musi Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 ?? NIE kultura, rzuca paki na 1, nie zna regulaminu serwa, forum + podania co tydzień, pkt 12, wkurwia, wiek, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 24 Września 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: BRAK REKLAM Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi