Sumekler 53 Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Wiek: 15 (17.02.1998)Kontakt (GG/e-mail/steam): GG:31930779 /E-mail [email protected] /steam: sumeklerKiedy zaczynałeś grę w cs: Grę zacząłem gdzieś w 4 klasie podstawówki gdy "Klarys Sam W Domu" mnie zachęcił do pogrania na serwerze ZombieMod, spodobało mi się i gram do terazDoświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: Chyba spore, póki co od banów odwołała się chyba tylko 1 osobaIle masz wolnego czasu?: w zależności od dnia , raz mam go więcej a raz trochę mniej , ale na forum jestem w stanie wejść zawsze.Dlaczego starasz się o to stanowisko?: Chciałbym spróbować czegoś nowego a przy okazji odciążyć administrację.Używałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich): Oj dużo by tego wymieniać ale między innymi: BadBoy, ESP, TokyoDrift, miałem też WH w pliku OpenGL32.DLL więc wiem jak szybko można wyłączyć hax'a a przy korzystaniu z aimbot'a dowiedziałem się, że nie jest on tylko ustawiony na głowę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Czas na forum - Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Jak dla mnie używanie czitów to jest dno... Ja na NIE+troche mała aktywność na forum.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klarys Sam W Domu 2 Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Myślę że się sprawdzi... Jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chill94 37 Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 eee??? Pierwszy raz Cie widze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkalnyPatataj 100 Opublikowano 26 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2013 Jestem na NIE: - brak aktywności na forum przez ostatni czas - Blaze i Rybak wszystko sami ogarniają, więc pomocy im nie trzeba Jak dla mnie nie jesteś potrzebny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Nie Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 30 Października 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Rekrutacja → ON UBTeaM" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi