Cleo 0 Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Nick : Tubisiowy Krem.Link do SSów : http://speedy.sh/NU6Rr/cstrike-polish.rarWycinek z konsoli : Nick: Tubisiowy Krem. Adres IP: Ukryty Typ Bana: SteamID lub IP Powód Bana: Wstaw screeny na cs-classic.pl Wykonano: 2013-09-23 Długość Bana: Na zawsze Wygasa: Nie określono Zbanowny przez: PaPkU Zbanowany na: #5 [Call Of Duty] Cs-Classic.pl [45001 LvL][COD:MW] (de_kabul) Wszystkie wygasłe bany: 0 Serwer : Cod Mod 45k Z konta Kuzyna bo akurat polecil mi serwer i jestem u niego Nastepnym razem juz na swoim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Masz dać wzcinek z konsoli , a nie z amxbans -,-. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cleo 0 Opublikowano 24 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Nie mam z konsoli gdyz to bym wczoraj ban Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Nie mam z konsoli gdyz to bym wczoraj ban Wejdź w cs'a , na serwer jak Ci wyskoczy okienko że masz bana , otwórz konsole i gotowe. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cleo 0 Opublikowano 24 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Wlasnie ja mam zmienne IP i normalnie wszedlem na serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 To drogi kolego ub nie masz bo wszedłeś na aktywnym banie do czego sam sie przyznałeś. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cleo 0 Opublikowano 24 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 bo chcialem z konsoli wycinek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 22 Listopada 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Lista banów → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum → Archiwum: Prośby o UB". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi